Soorten lasersnijmachines

BRM lasersnijders zijn geschikt voor een brede doelgroep en leverbaar in vele variaties en verschillende afmetingen. Ons lasersnijproductaanbod bestaat uit BRM CO2 lasersnijders, BRM Portaal lasersnijders, BRM Metaal lasersnijders en BRM Fiberlasers. Afhankelijk van de branche waarin u werkt en het doel waarvoor u de lasersnijder gaat gebruiken, kiest u voor het juiste type dat bij uw bedrijf past.

De CO2 lasersnijders zijn voor het zwaardere werk en naast compactere lasersnijmachines biedt de productgroepen ook grote lasersnijmachines tot en afmeting van maximaal 1520 x 2180 x 1050 mm. Een groot formaat lasersnijmachine kent een groot werkoppervlak en een hoog vermogen, 100 of 150 watt. De grootte van de machine, het vermogen, het te snijden materiaal en de dikte ervan bepalen de snelheid van het lasersnijproces. Op onze website treft u de verschillende type CO2 lasersnijmachines aan. Het brede aanbod garandeert dat u de optimale keuze maakt qua afmeting, grootte van het werkgebied en het vermogen. Om het bovendien nog overzichtelijker te maken voor u, hebben wij de grootte van het werkgebied van de lasersnijders in de machinenaam verwerkt.

Portaal lasersnijmachines

Ons grootste gesloten model lasersnijmachine bijvoorbeeld, de BRM 100160, kent een werkgebied van 1000 x 1600 x 230 mm en is bovendien leverbaar met twee variaties, 100 watt en 150 watt. De afmeting van de machine bedraagt 1520 x 2180 x 1050 mm.

Naast de zogenaamde gesloten modellen, kent BRM ook de portaal lasersnijmachines, machine met een open werkblad. Een groot formaat lasersnijmachine in deze categorie betreft ons type BRM 150300 met een tafelgrootte van 1500 x 3000 mm en een machineafmeting van 2090 x 4260 x 1150 mm. Ook deze is verkrijgbaar met 100 en 150 Watt.

Een hybride type vormen de BRM metaallasersnijmachines. Een grote lasersnijmachine in deze categorie bedraag betreft de speciale BRM 130250-x. Deze machine heeft een 150 watt laserbuis, een tafelmaat van 1300 x 2500 mm en een afmeting van 1890 x 3460 x 1150 mm.  Door het toevoegen van zuurstof kan zelfs een metalen plaat tot een dikte van 1,2 mm gesneden worden. Binnen de productgroep metaallasersnijders kan voor open of gesloten machines gekozen worden.

Fiber lasergraveermachines

Naast bovengenoemde machines die zowel kunnen snijden als graveren, kent BRM nog een speciale productgroep van 3D graveermachines, de BMR Fiberlaser. Daarbinnen heeft het grootste type de 30, een vermogen van 30 watt. Alle types fiber lasergraveermachines onderscheiden zich door een totaal andere techniek dan de lasersnijmachines door het ontbreken van een CO2 laserbuis. In plaats daarvan kent het systeem een JPT-Fiber laserbron. De BRM Fiberlaser 30 watt is een grote lasergraveermachine met een werkblad van 160 x 160 mm. Vergroting van de werktafel is optioneel.

Meer weten?

Wilt u een demonstratie aanvragen voor een van onze BRM lasermachines? Gebruik dan de onderstaande knop. Vraag demonstratie Al overtuigd van de kracht van onze BRM Lasermachines? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer weten over de lasermachines van BRM, download dan een van onze brochures.

De volgende machines zijn geschikt voor acryl snijden:

Original

CO2 lasers snijden en graveren met grote precisie en hoge snelheid vele soorten materialen van dik acrylaat tot papier.

BEKIJKEN

Portaal

BRM portaallasers zijn uiterst geschikt voor groter plaatwerk en komen in twee verschillende formaten.

BEKIJKEN

Metaal

De BRM metaallasers zijn uiterst geschikt voor het graveren en lasersnijden van allerlei metaalsoorten.

BEKIJKEN

Fiberlaser

De BRM Fiberlasers zijn geschikt voor snel graveren van afbeeldingen of teksten op metaal en kunstof..

BEKIJKEN