Soorten lasersnijmachines

BRM CO2 laser- en laser graveermachines kernmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding ten opzicht van de concurrentie. De combinatie van gedegen kennis van de eigen thuismarkt, gecombineerd met een gerichte technische en vraaggerichte ondersteuning vanuit de leverancier in China, maakt dat er binnen de seriematige productie een gevoel van maatwerkproduct ontstaat dat 100% betrouwbaar inzetbaar is voor het doel waarvoor het wordt aangeschaft. De prijzen zijn daardoor weliswaar scherp, maar realistisch gecalculeerd. BRM lasers realiseert zich dat ontwikkeling de sleutel naar de volgende generatie machines is die aan de eisen van de markt moet voldoen, inclusief alle wettelijke normeringen. Daarvoor is een gezonde bedrijfsvoering nodig die dit financieel mogelijk maakt. Maar zoals in zoveel branches kan de prijs nooit alleen van doorslaggevende betekenis zijn.

De CO2 lasermachineprijs en CO2 laser graveermachineprijs van BRM zijn altijd onderdeel van de turnkey gedachte. Dat betekent dat de verkoopsprijs slechts onderdeel is van de deal met de klant. Onderdelen van de turnkey gedachte betreffen naast de CO2 laserprijs de installatie-, en instructieservice op locatie bij de klant. Verder is er een snelle en directe telefoonservice met de monteur mogelijk, waarbij eventuele problemen op afstand met behulp van TeamViewer opgelost kunnen worden. Mocht er onverhoopt een monteur langs moeten, dan kan ook dit snel gebeuren.

Eerlijke opbouw van Co2 laserprijs

BRM lasers heeft namelijk ook (kritische) onderdelen op voorraad. Bij de installatie gaat het om de basisbediening. Indien de klant gerichtere informatie wenst, kan hij terecht op een van de cursussen die in Nederland worden gegeven op Tholen (Zeeland) en in Venray (Limburg). Ook het technische onderhoud is in handen van vakbekwame monteurs die regelmatig bijgeschoold worden. Voeg daaraan toe dat de machines al uitvoerig zijn getest voordat ze verscheept worden, dan wordt duidelijk dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Wie bij BRM naar de prijs van een CO2 lasermachine of laser graveermachine informeert, krijgt een realistische en transparantie prijsopbouw te horen. Ze weet de klant precies waar hij aan toe is en heeft bovendien een eerlijke vergelijking ten opzichte van concurrerende merken. Voorop staat het streven naar de ultieme inzet van alle medewerkers om de binding met de klant naar de toekomst toe te versterken en te behouden.

Wat is de Co2 laserprijs?

De prijzen voor een CO2 laser beginnen al vanaf euro 8.500 euro en lopen op tot bijna 14.000 euro. Voor dit laatst bedrag krijgt men een lasermachine met maar liefst een werkgebied van 1000 x 1600 x 230 mm en een vermogen van 100 of 150 watt. Niet inbegrepen zijn de 495,00 turnkey installatiekosten.

Meer weten?

Wilt u een demonstratie aanvragen voor een van onze BRM lasermachines? Gebruik dan de onderstaande knop. Vraag demonstratie Al overtuigd van de kracht van onze BRM Lasermachines? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer weten over de lasermachines van BRM, download dan een van onze brochures.

BRM Lasermachines

Original

CO2 lasers snijden en graveren met grote precisie en hoge snelheid vele soorten materialen van dik acrylaat tot papier.

BEKIJKEN

Portaal

BRM portaallasers zijn uiterst geschikt voor groter plaatwerk en komen in twee verschillende formaten.

BEKIJKEN

Metaal

De BRM metaallasers zijn uiterst geschikt voor het graveren en lasersnijden van allerlei metaalsoorten.

BEKIJKEN

Fiberlaser

De BRM Fiberlasers zijn geschikt voor snel graveren van afbeeldingen of teksten op metaal en kunstof..

BEKIJKEN