Advies nodig?
Bel + 31 (0)544-350320

 

Goedkope lasersnijder

U denkt erover na om een goedkope lasersnijder voor uw bedrijf aan te schaffen maar u wilt er niet te veel geld aan uitgeven? U bent opzoek naar een lasermachine die past bij uw bedrijf en uw producten, een goedkope lasermachine waarmee u op lange tijd veel winst kan maken? Wij van BRM Lasers helpen u graag met het vinden van een variant die bij u past.

Allereerst is het voor u belangrijk om alle kosten op een rij te zetten. Hoeveel winst denkt u te gaan maken en hoeveel bent u bereid om te investeren in een lasermachine?

 

Goedkope lasersnijder: wat kan ik er mee doen?

Voordat u een keuze gaat maken uit verschillende modellen  vertellen wij u graag wat onze lasermachines voor u kunnen betekenen.

Een lasersnijder is een machine die met behulp van een laserstraal door verschillend materiaal kan snijden. Door middel van spiegels wordt de laser op een plek gefocust waardoor er een brandpunt ontstaat. Hierdoor brandt de laser door materiaal heen waardoor er weinig sprake is van materiaalverlies. Dit heeft als resultaat dat de snijvlakten glad zijn en deze niet gepolijst hoeven te worden.

Onze BRM lasersnijders kunnen zonder probleem door papier, hout, plexiglas, acryl of kunststof van verschillende dikte snijden. Wanneer u voor een goedkope lasermachine kiest vanaf een vermogen van 100 watt is het zelfs mogelijk om door metaal te kunnen snijden. Daarnaast kunt u met de lasersnijder ook tekst en afbeeldingen graveren.

 

Welke lasercutter past het beste bij uw bedrijf?

Voordat u een keuze gaat maken en een goedkope lasersnijder koopt is het dus belangrijk om te weten welke snijmachine het beste bij uw bedrijf past. Ons assortiment bestaat uit verschillende varianten.

Een daarvan is de BRM CO2 Lasers. Dit is tevens ook onze hoofdlijn en is ideaal geschikt om te snijden door organisch materiaal. De CO2 lasers zijn in verschillende groottes te verkrijgen en zijn erg compact. Bekijk hier de verschillende groottes en prijzen van de BRM CO2 lasers.

Wanneer u op zoek bent naar een lasersnijder die door groter materiaal kan snijden is de BRM Portaalsnijder wellicht een geschikte optie. Door zijn grote werkvlak is de Portaalsnijder geschikt voor grotere opdrachten van werkstukken tot 150x300cm. Lees hier meer informatie over de BRM Portaalsnijders en de verschillende vermogens.

Bent u meer opzoek naar een goedkope lasermachine die zonder moeite door staal van een dikte van 1,2 mm kan snijden? De BRM Metaal laser onderscheidt zich door de zuurstof toe te voegen en de speciale laserkop. Deze goedkope lasermachine is zowel in open als gesloten tafel variant verkrijgbaar. Bekijk hier of onze BRM Metaal lasers bij u past.

Onze laatste variant is geschikt voor bedrijven die snel data of afbeeldingen willen graveren. De BRM Fiberlasers maken geen gebruik van een CO2 laserbuis maar beschikken over een speciale Raycus laserbron. Daardoor is de BRM Fiber lasersnijder geschikt voor het graveren van foto’s en het bewerken van juwelen. U vindt hier meer informatie over onze BRM fiberlasers.

BRM Lasers biedt ook gebruikte lasermachines aan, die net wat goedkoper zijn.

 

Met de lasersnijder winst op lange termijn 

Een goedkope lasersnijder is een aankoop waarmee op lange termijn geld kan worden gespaard. Met behulp van een snijmachine kan sneller werk worden geleverd en doordat deze snel en precies werkt is er weinig materiaalverlies.  Daarnaast bespaart u ook nog tijd voor belangrijkere dingen!

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Vraag vrijblijvend advies of een demonstratie aan!

 

Hieronder vindt u meer informatie over onze verschillende modellen.

 

Goedkope CO2 lasermachine kopen                                    Goedkope lasersnijder kopen portaallaser

 

Bekijk onze CO2 lasermachines.                                                                           Bekijk onze portaal-lasers

Metaal lasersnijder goedkoop kopen                                   Fiberlaser goedkoop kopen

Bekijk onze metaallasers.                                                                                     Bekijk onze fiberlasers.

Deel deze pagina:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Service

Wij werken met een vast team van monteurs die uw lasermachine vakkundig onderhouden en repareren. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij storingen. Lees meerbrmlasers-service-4317-vk

Advies

Wilt u deskundig advies over welke lasermachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Lees meerbrmlasers-advies-4256

Showroom

In onze showroom kunt u de verschillende soorten lasermachines met eigen ogen bekijken. Ook geven wij graag een demonstratie van de mogelijkheden.Lees verderbrmlasers-showroom
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr: NL812962990 B01