U denkt erover na om een goedkope lasersnijder voor uw bedrijf aan te schaffen maar u wilt er niet te veel geld aan uitgeven? U bent opzoek naar een lasermachine die past bij uw bedrijf en uw producten, een goedkope lasermachine waarmee u op lange tijd veel winst kan maken? Wij van BRM Lasers helpen u graag met het vinden van een variant die bij u past.

Allereerst is het voor u belangrijk om alle kosten op een rij te zetten. Hoeveel winst denkt u te gaan maken en hoeveel bent u bereid om te investeren in een lasermachine?

Goedkope lasersnijder: wat kan ik er mee doen?

Voordat u een keuze gaat maken uit verschillende modellen  vertellen wij u graag wat onze lasermachines voor u kunnen betekenen.

Een lasersnijder is een machine die met behulp van een laserstraal door verschillend materiaal kan snijden. Door middel van spiegels wordt de laser op een plek gefocust waardoor er een brandpunt ontstaat. Hierdoor brandt de laser door materiaal heen waardoor er weinig sprake is van materiaalverlies. Dit heeft als resultaat dat de snijvlakten glad zijn en deze niet gepolijst hoeven te worden.

Onze BRM lasersnijders kunnen zonder probleem door papier, hout, plexiglas, acryl of kunststof van verschillende dikte snijden. Wanneer u voor een goedkope lasermachine kiest vanaf een vermogen van 100 watt is het zelfs mogelijk om door metaal te kunnen snijden. Daarnaast kunt u met de lasersnijder ook tekst en afbeeldingen graveren.

Welke lasercutter past het beste bij uw bedrijf?

Voordat u een keuze gaat maken en een goedkope lasersnijder koopt is het dus belangrijk om te weten welke snijmachine het beste bij uw bedrijf past. Ons assortiment bestaat uit verschillende varianten.

Een daarvan is de BRM CO2 Lasers. Dit is tevens ook onze hoofdlijn en is ideaal geschikt om te snijden door organisch materiaal. De CO2 lasers zijn in verschillende groottes te verkrijgen en zijn erg compact. Bekijk hier de verschillende groottes en prijzen van de BRM CO2 lasers.

Wanneer u op zoek bent naar een lasersnijder die door groter materiaal kan snijden is de BRM Portaalsnijder wellicht een geschikte optie. Door zijn grote werkvlak is de Portaalsnijder geschikt voor grotere opdrachten van werkstukken tot 150x300cm. Lees hier meer informatie over de BRM Portaalsnijders en de verschillende vermogens.

Bent u meer opzoek naar een goedkope lasermachine die zonder moeite door staal van een dikte van 1,2 mm kan snijden? De BRM Metaal laser onderscheidt zich door de zuurstof toe te voegen en de speciale laserkop. Deze goedkope lasermachine is zowel in open als gesloten tafel variant verkrijgbaar. Bekijk hier of onze BRM Metaal lasers bij u past.

Onze laatste variant is geschikt voor bedrijven die snel data of afbeeldingen willen graveren. De BRM Fiberlasers maken geen gebruik van een CO2 laserbuis maar beschikken over een speciale Raycus laserbron. Daardoor is de BRM Fiber lasersnijder geschikt voor het graveren van foto’s en het bewerken van juwelen. U vindt hier meer informatie over onze BRM fiberlasers.

BRM Lasers biedt ook gebruikte lasermachines aan, die net wat goedkoper zijn.

Met de lasersnijder winst op lange termijn 

Een goedkope lasersnijder is een aankoop waarmee op lange termijn geld kan worden gespaard. Met behulp van een snijmachine kan sneller werk worden geleverd en doordat deze snel en precies werkt is er weinig materiaalverlies.  Daarnaast bespaart u ook nog tijd voor belangrijkere dingen!

Meer weten?

Wilt u een demonstratie aanvragen voor een van onze BRM lasermachines? Gebruik dan de onderstaande knop. Vraag demonstratie Al overtuigd van de kracht van onze BRM Lasermachines? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer weten over de lasermachines van BRM, download dan een van onze brochures.

BRM Lasermachines

Original

CO2 lasers snijden en graveren met grote precisie en hoge snelheid vele soorten materialen van dik acrylaat tot papier.

BEKIJKEN

Portaal

BRM portaallasers zijn uiterst geschikt voor groter plaatwerk en komen in twee verschillende formaten.

BEKIJKEN

Metaal

De BRM metaallasers zijn uiterst geschikt voor het graveren en lasersnijden van allerlei metaalsoorten.

BEKIJKEN

Fiberlaser

De BRM Fiberlasers zijn geschikt voor snel graveren van afbeeldingen of teksten op metaal en kunstof..

BEKIJKEN