BRM Fiberlaser 60 watt

De BRM Fiberlaser heeft een lange levensduur, hoge betrouwbaarheid en is energiebesparend. Fiberlasers worden vaak op grote schaal gebruikt voor materialen waar hoge eisen aan gesteld worden, zoals mobiele telefoons, sieraden, horloges en vele andere toepassingen. Tevens kunnen ze prachtige foto’s op de oppervlakken van metaal en kunststof graveren, waarbij de snelheid van de markering is 3 – 10 keer van de snelheid van traditionele eerste generatie CO2 lasers machines is. Resultaat: Lage kostprijs per markering.

Laserbuis: 60W
Werkgebied: 160x160mm
Automatische deur
Geïntegreerde Windows PC

 vanaf    €32.950,-

Een gebruiksvriendelijke bediening en een laag bruto-elektriciteitsverbruik van minder dan 1200W. Slechts 1/5 van het gebruik van een onderhoudsgevoelige YAG laser.

Verder vrijwel vrij van onderhoud, wat het met de lange levensduur en hoge markeringssnelheid een enorm geschikte machine maakt voor elke werkomgeving.

De software support files zoals Coreldraw, AutoCAD, Photoshop en PLT, PCX, DXF, BMP, SHX of TTF kunnen rechtstreeks opgenomen worden. Tevens beschikt het standaard over een automatische doortellingsfunctie voor reeksen, batchnummers, QR codes, data en barcodes.

BOFA – Afzuiging
Aanvullend op onze lasermachines kunt u bij ons een afzuiging van BOFA kopen. Bekijk >>

Pasta en spray
BRM Lasers verkoopt daarnaast diverse producten van Cermark/Thermark, zoals pasta’s en sprays om metaal en andere materialen mee te laseren. Bekijk >>