Advies nodig?
Bel + 31 (0)544-350320

 

Lasercutter kopen?

U denkt erover na om een lasercutter te kopen? Maar u vraag zich het volgende af: wat is een lasersnijmachine nu eigenlijk, hoe werkt deze en welke lasersnijder past het beste bij mijn bedrijf? Wij van BRM Lasers helpen u graag zodat u de juiste lasersnijder zult kopen waarmee u alle voordelen uit uw bedrijf kan halen.

Wat is een lasercutter?

Voordat u een lasercutter gaat kopen vertellen wij u graag wat het is en hoe deze werkt. Een lasersnijmachine is een machine die met behulp van een laserstraal kan snijden. De laser wordt door middel van spiegels op één punt gefocust zodat er een brandpunt op het onderliggende oppervlakte ontstaat.

Doordat de laser door materiaal heen brandt ontstaat er weinig materiaalverlies. Daarnaast zijn de snijvlakten glad en hoeven ze niet meer gepolijst te worden.

De lasersnijder kan door verschillend materiaal snijden, zo is het geen probleem om door papier, hout, leer, textiel, plexiglas, acryl of andere kunststoffen van verschillende diktes te snijden. Met een vermogen vanaf 150 watt is het ook mogelijk om met de BRM Metaal Laser door metaal te snijden. Daarnaast is de lasersnijder geschikt om tekst en afbeeldingen te graveren.

Welke lasermachine past het beste bij uw bedrijf?

Als u er voor kiest om een lasermachine te gaan kopen, is het belangrijk om te kijken welke lasersnijder het beste bij u, uw bedrijf en uw branche past. Wij van BRM Lasers hebben verschillende varianten in ons assortiment.

Onze hoofdlijn BRM CO2 lasersnijders bestaat uit gesloten kap modellen. Ideaal geschikt om te snijden door organisch materiaal. Daarnaast zijn de lasermachines uit deze lijn beschikbaar in verschillende groottes en zijn ze erg compact. Bekijk onze CO2 lasersnijders.

Wilt u liever een machine kopen die groter plaatwerk kan verwerken? Dan is de BRM Portaalsnijder de perfecte keuze voor u. Door zijn open werkvlak is deze variant erg geschikt voor grotere opdrachten. Bekijk hier onze BRM Portaalsnijders: BRM 130250 en de BRM 150300.

Een andere lijn is de BRM Metaal lasers. Met deze lasersnijmachine kunt u naast de standaard materialen zonder moeite door staal tot een dikte van 1,2 mm snijden. Lasersnijders uit deze lijn onderscheiden zich door de toevoeging van zuurstof en een speciale laserkop. Bekijk hier onze BRM Metaal lasersnijders: BRM 90130-x en de BRM 130250-x.

Wilt u voor uw bedrijf liever een lasermarker kopen die snel data of afbeeldingen kan graveren? Dan is de BRM Fiber lasermarker wellicht de juiste oplossing. De Fiberlaser maakt geen gebruik van een CO2 laserbuis maar beschikt over een speciale Raycus laserbron. Het materiaal hoeft niet voorbewerkt te worden en is daardoor erg geschikt voor het bewerken van juwelen, gereedschappen, typeplaten en het markeren van hardware. U vindt hier meer info over onze fiberlaser.

Welke voordelen heeft een BRM lasercutter voor uw bedrijf?

Onze machines staan erom bekend precies en snel werk te leveren. U zult weinig materiaalverlies ervaren en u bent nauwelijks tot geen tijd kwijt aan het snijden van uw projecten. Lasermachines van BRM kunnen zonder problemen complexe contouren snijden met een gladde snijvlakte. Kortom: als u ervoor kiest om een lasercutter te kopen, zal dat een effectieve, veelzijdige aanwinst zijn voor uw bedrijf!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Vraag vrijblijvend advies of een demonstratie aan!

Hieronder vindt u meer informatie over onze verschillende modellen.

Deel deze pagina:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Service

Wij werken met een vast team van monteurs die uw lasermachine vakkundig onderhouden en repareren. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij storingen. Lees meerbrmlasers-service-4317-vk

Advies

Wilt u deskundig advies over welke lasermachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Lees meerbrmlasers-advies-4256

Showroom

In onze showroom kunt u de verschillende soorten lasermachines met eigen ogen bekijken. Ook geven wij graag een demonstratie van de mogelijkheden.Lees verderbrmlasers-showroom
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr: NL812962990 B01