Advies nodig?
Bel + 31 (0)544-350320

 

Lasergraveren

Graveren middels een laser? Wij hebben de beste oplossing voor u.

Wat is lasergraveren?

Lasergraveren is het via een laser permanent aanbrengen van tekst, tekens, lijnen of andere visuele objecten op oppervlaktes van verschillende materialen. De laser wordt d.m.v. spiegels gefocust en gecentreerd waardoor er op het oppervlakte een brandpunt ontstaat waarmee kan worden gegraveerd.

Lasermachines van BRM

Onze schitterende BRM laser machine is inmiddels een begrip in de markt. De machine hebben we in 2011 op de Nederlandse markt geïntroduceerd.
Het is ongelofelijk wat er door het graveren met een laser van een fraaie gravure voorzien kan worden; plexiglas, acryl, hout, karton, kunststoffen en metalen kunt bewerken met onze laser graveermachine.

Graveermachines in meerdere uitvoeringen.

De BRM graveermachines zijn beschikbaar in verschillende vermogens en tafelafmetingen. Nu ook voor het laser snijden- en lasergraveren van metaal.

Uw BRM graveermachine wordt turnkey geleverd, wat betekent dat er geen extra kosten bij komen. Dit zijn echt graveermachines met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.Lasergraveren

De volgende materialen kunt u graveren met onze graveermachine: acryl, rubber, plaatmateriaal, plastic (zonder pvc)  kristal, glas, jade, hout, mdf, fineer, bamboe, hoorn, marmer, leer, textiel, papier, karton, plexiglas, mdf gespoten, kurk, natuursteen, spiegels, aluminium,  gietijzer, ijzer, rvs en verder nog vele materialen te graveren.

Geef artikelen als Zippo aanstekers, juwelen of een spiegel een persoonlijke noot door er een boodschap in te lasergraveren.

Mogelijkheden BRM Lasermachines

Vele verschillende gebruikers die onze graveermachines: interieurbouw, graveerbedrijven, scheepsbouw, sign wereld, glas/schilders bedrijven , reclamewereld, aannemers, verhuurbedrijven, garagebedrijven, leer, textiel bedrijven, souvenirs bedrijven, bedrijven in relatiegeschenken, metaalbewerkingsbedrijven, steenhouwers, architecten, keukenfabrikanten, beveiligingsbedrijven, timmerfabrieken.

Voordelen van het lasergraveren

Graveren met de lasermachines van BRM brengt de volgende voordelen met zich mee: u kunt met een hoge precisie en hoge snelheid werken en u heeft geen last van stof of lawaai. U kunt een product afleveren met gladde snijkanten die u niet meer hoeft te polijsten. Dus minder afval en hogere efficiëntie.

Kortom: een graveermachine die uw bedrijf op een hoger platform plaatst. Voor lasergraveren is onze graveermachine een uitstekende toevoeging aan uw machinepark met ongekende mogelijkheden, prima prijs en uitstekende kwaliteit.

Deel deze pagina:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Service

Wij werken met een vast team van monteurs die uw lasermachine vakkundig onderhouden en repareren. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij storingen. Lees meerbrmlasers-service-4317-vk

Advies

Wilt u deskundig advies over welke lasermachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Lees meerbrmlasers-advies-4256

Showroom

In onze showroom kunt u de verschillende soorten lasermachines met eigen ogen bekijken. Ook geven wij graag een demonstratie van de mogelijkheden.Lees verderbrmlasers-showroom
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr: NL812962990 B01