Lasergraveren?

Wij hebben de oplossing voor u.

Onze schitterende BRM laser machine voor lasergraveren is inmiddels een begrip in de markt. De machine hebben we in 2011 op de Nederlandse markt geïntroduceerd.
Het is ongelofelijk wat er door lasergraveren van een fraaie gravure voorzien kan worden; plexiglas, acryl, hout, karton, kunststoffen en metalen kunt bewerken met onze laser graveermachine.

De BRM graveermachines zijn beschikbaar in verschillende vermogens en tafelafmetingen. Nu ook voor het laser snijden- en lasergraveren van metaal.

Uw BRM graveermachine wordt turnkey geleverd, wat betekent dat er geen extra kosten bij komen. Dit zijn echt graveermachines met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Volgende materialen kunt u lasergraveren met onze graveermachine: acryl, rubber, plaatmateriaal, plastic (zonder pvc)  kristal, glas, jade, hout, mdf, fineer, bamboe, hoorn, marmer, leer, textiel, papier, karton, plexiglas, mdf gespoten, kurk, natuursteen, spiegels, aluminium,  gietijzer, ijzer, rvs en verder nog vele materialen te graveren.

Geef artikelen als zippo aanstekers, juwelen of een spiegel een persoonlijke noot door er een boodschap in te lasergraveren.

Vele verschillende gebruikers die onze graveermachines inzetten voor lasergraveren: interieurbouw, graveerbedrijven, scheepsbouw, sign wereld, glas/schilders bedrijven , reclamewereld, aannemers, verhuurbedrijven, garagebedrijven, leer, textiel bedrijven, souvenirs bedrijven, bedrijven in relatiegeschenken, metaalbewerkingsbedrijven, steenhouwers, architecten, keukenfabrikanten, beveiligingsbedrijven, timmerfabrieken.

Voordelen van lasergraveren met onze graveermachine

U kunt met een hoge precisie en hoge snelheid werken, heeft geen last van stof of lawaai. U kunt een product afleveren met gladde snijkanten die u niet meer hoeft te polijsten. Dus minder afval en hogere efficiëntie.

Kortom een graveermachine die uw bedrijf op een hoger platform plaatst. Voor lasergraveren is onze graveermachine is een uitstekende toevoeging aan uw machinepark met ongekende mogelijkheden, prima prijs en uitstekende kwaliteit.

Meer weten?

Wilt u een demonstratie aanvragen voor een van onze BRM lasermachines? Gebruik dan de onderstaande knop. Vraag demonstratie Al overtuigd van de kracht van onze BRM Lasermachines? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer weten over de lasermachines van BRM, download dan een van onze brochures.

BRM Lasermachines

Original

CO2 lasers snijden en graveren met grote precisie en hoge snelheid vele soorten materialen van dik acrylaat tot papier.

BEKIJKEN

Portaal

BRM portaallasers zijn uiterst geschikt voor groter plaatwerk en komen in twee verschillende formaten.

BEKIJKEN

Metaal

De BRM metaallasers zijn uiterst geschikt voor het graveren en lasersnijden van allerlei metaalsoorten.

BEKIJKEN

Fiberlaser

De BRM Fiberlasers zijn geschikt voor snel graveren van afbeeldingen of teksten op metaal en kunstof..

BEKIJKEN