Advies nodig?
Bel + 31 (0)544-350320

 

Lasersnijder kopen?

U wilt een lasersnijder kopen? Maar u bent nog niet bekend met de mogelijkheden en voordelen van een lasersnijder? Dan bent u bij BRM Lasers aan het juiste adres. Met ons brede assortiment kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste oplossing. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste lasersnijden zult kopen welke voldoet aan uw behoeften en verwachtingen.

Onze verschillende modellen lasersnijders zijn in vele afmetingen leverbaar. Geheel aan te passen aan de behoefte van u, het bedrijf en de branche.

Wat is een lasersnijder?

Wat is een lasersnijder en hoe werkt deze? Een lasersnijder is een machine die met behulp van een laserstraal door verschillende materialen snijdt. De laser wordt via spiegels gefocust en door het centreren van de laserstraal op een oppervlakte ontstaat er een brandpunt.

Gezien de laser door het materiaal heen brandt is er nauwelijks sprake van materiaalverlies. Verder zorgt de laser ervoor dat de snijvlakten glad zijn, deze hoeven niet gepolijst te worden.

Snij met de lasersnijders van BRM Lasers gemakkelijk door plexiglas, acryl, leer, textiel, hout of karton. Met een laserbron van 150 watt of hoger is het zelfs mogelijk om door dun metaal te snijden. Daarnaast zijn lasermachines geschikt voor het graveren van afbeeldingen en tekst.

BRM CO2 Lasersnijder kopen

Onze hoofdlijn is de BRM CO2 Laser. De lasersnijders uit deze lijn zijn beschikbaar in verschillende varianten, vermogens en groottes.

Voordelen van BRM CO2 Lasers voor uw bedrijf: deze lasersnijders zijn compact, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Naast het snijden van verschillende materialen kunnen de BRM CO2 Lasers ook gebruikt worden voor het graveren van afbeeldingen en tekst. Een kenmerk van deze lijn is de grote precisie en snelheid waarmee makkelijk gesneden en fijn gegraveerd kan worden.

Bekijk onze CO2 lasersnijders.

Lasersnijder kopen

BRM Portaal lasersnijder kopen

De BRM Portaallasers worden gekenmerkt door een open werkvlak. De lasersnijders uit deze lijn zijn beschikbaar in twee varianten: de BRM 130250 en de BRM 150300..

De voordelen van BRM Portaallasers voor uw bedrijf: doordat deze lasersnijder een open werkvlak heeft, is deze variant erg geschikt voor grotere opdrachten en het verwerken van plaatwerk. Ook deze lasersnijmachines staan bekend om hun grote precisie en snelheid.

Portaal lasersnijder kopen

BRM Metaal lasersnijder kopen

Als u ervoor kiest om een BRM Metaallaser te kopen, dan kunt u met deze lasersnijder tot een dikte van 1,2 mm snijden. Dit komt door de toevoeging van zuurstof en een speciale laserkop. Dit model is in twee varianten te verkrijgen: de BRM 90130-x en de BRM 130250-x.

De voordelen van BRM Portaallasers voor uw bedrijf: naast dat deze lasersnijders door dikker non-metaal materiaal kan snijden en grof graveerwerk kan verrichten, is de BRM Metaallaser dus geschikt om door dunne staalplaten te snijden. Deze lijn is zowel in een gesloten tafel variant te verkrijgen als in een portaalmodel.

Metaal lasers

BRM Fiberlaser kopen

Deze lijn onderscheidt zich door een andere technologie; in plaats van een CO2 laserbuis beschikt de Fiber over een speciale Raycus laserbron.

De voordelen van BRM Fiberlasers voor uw bedrijf: deze lijn is vooral geschikt voor bedrijven die snel data of afbeeldingen op metalen willen graveren zonder voorbewerking. De Fiberlaser is daardoor erg geschikt voor het bewerken van juwelen, gereedschappen, elektronische hardware of typeplaatjes.

U vindt hier meer info over onze fiberlaser.

laser marker

Een effectieve aanwinst voor elk bedrijf

Kort samengevat is het kopen van een lasersnijder van BRM Lasers een effectieve aanwinst voor elk bedrijf. De lasersnijders zijn precies en snel waardoor er niet onnodig tijd wordt verspild. Ze maken weinig lawaai en er is weinig materiaalverlies.

Al onze lasermachines kunnen zonder problemen complexe contouren snijden. De snijkanten zijn glad en de werkstukken hoeven niet gepolijst te worden. Daarnaast worden alle lasersnijders van BRM na strenge dubbele kwaliteitscontroles turnkey geleverd. Verkrijgbaar in verschillende vermogens en varianten, aanpasbaar op de behoefte van elk bedrijf.

Heeft u vragen en wenst u meer informatie over het kopen van een lasersnijder? Wij helpen u graag om de geschikte lasersnijder te  vinden. Vraag vrijblijvend advies of een demonstratie aan!

Deel deze pagina:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Service

Wij werken met een vast team van monteurs die uw lasermachine vakkundig onderhouden en repareren. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij storingen. Lees meerbrmlasers-service-4317-vk

Advies

Wilt u deskundig advies over welke lasermachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Lees meerbrmlasers-advies-4256

Showroom

In onze showroom kunt u de verschillende soorten lasermachines met eigen ogen bekijken. Ook geven wij graag een demonstratie van de mogelijkheden.Lees verderbrmlasers-showroom
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr: NL812962990 B01