Over ons

‘Enabling your growth..? Enabling your growth. YES, Enabling your growth!’

Waarom doen wij nou eigenlijk wat wij doen? Waarom werken we met zoveel enthousiasme áán dit bedrijf en vóór onze partners en klanten? Antwoord op die vraag kwam eind 2017 als een komeet binnen: Wij willen groei mogelijk maken. Groei van onze BRM’ers, groei van onze betrokken verkooppartners en daarmee dan weer de groei van onze enthousiaste klanten. Dát is dan ook wat ons drijft. Elke dag.

En dus is dat ook waar we continue mee bezig zijn. Door ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden intern. Te luisteren naar de behoeften en wensen van onze BRM-Toppers. Hun groei daarin mogelijk te maken. En tegelijkertijd met de continue ondersteuning van onze verkooppartners in binnen- en buitenland. Het opleiden van hun teams in ‘the BRM-way’. Een benadering waarin doortastendheid en positieve, bruisende energie essentieel is. Hen daarin opleiden en stappen laten maken.

Want dat alles gebeurt met uiteindelijk de vraag: Hoe kunnen we samen de klantervaring bij BRM blijven verbeteren? Vanaf het adviestraject, de demonstraties tot de installatie van de machine en het leren inzetten van de laser in het productieproces: Wij zijn pas tevreden als we voor iedere persoon de juiste oplossing hebben kunnen bieden. Pas tevreden als de klant dusdanig enthousiast is, dat er een soort ambassadeurschap ontstaat. En dat is dan ook het uitgangspunt:

Het creëren van enthousiaste BRM-bassadors.

En dat willen we niet alleen hier in Europa, maar uiteindelijk ook wereldwijd. Want deze geweldige machines kúnnen die groei ook mogelijk maken. Groei door het creëren van nieuwe producten, groei door het ontstaan van compleet nieuwe bedrijven, groei door studenten in aanraking te laten komen met deze veelzijdige technologie: Groei in de breedste zin van het woord.

Met 2000 klanten door Europa en zelfs al in andere uithoeken van de wereld zijn wij gesterkt in onze missie. Vanaf onze start in 2010 zijn namelijk de meest fantastische producten gemaakt met onze BRM lasers. En aan ons nu de taak om dat nog meer aan het licht te brengen. Die groeiverhalen te laten zien. Die enthousiaste BRM-bassador te laten vertellen over de mogelijkheden die zijn ontstaan met behulp van BRM en de laser. Allemaal om nog meer ideeën werkelijkheid te laten worden. Om andere bedrijven over de hele wereld te inspireren en te kunnen laten groeien.

En dat.. Dát is waar wij uiteindelijk voor gaan: Wereldwijd overal enthousiaste BRM-bassadors vinden die ons helpen het potentieel te laten zien van onze BRM lasers in het creëren van nieuwe producten, nieuwe banen en compleet nieuwe bedrijven!

Contact?