Over BRM Lasers

Waarom doen we wat we doen? Waarom werken we zo gedreven áán dit bedrijf en vóór onze partners en klanten? Wij willen groei mogelijk maken! Groei van onze BRM’ers, van onze gemotiveerde verkooppartners en daarmee van onze klanten. Dát is wat ons drijft. Elke dag. We bieden interne ontwikkelingsmogelijkheden aan. We luisteren naar de behoeften en wensen van onze BRM-toppers. Om hen te laten groeien. Daarnaast ondersteunen we onze verkooppartners in binnen- en buitenland. We leiden hun teams op in ‘the BRM-way’. Een aanpak waarbij positiviteit, doortastendheid en bruisende energie essentieel is.

Daarbij staat centraal: hoe kunnen we de BRM klantervaring verbeteren? Bij het adviseren, demonstreren, installeren en inzetten van de lasermachine in het productieproces. Wij zijn pas tevreden als we voor iedereen de juiste oplossing vinden. En als onze klant zo enthousiast is dat er een ambassadeurschap ontstaat. Ons uitgangspunt is:

Het creëren van enthousiaste BRM-bassadors.

Niet alleen in Europa, maar uiteindelijk wereldwijd. Deze geweldige machines kúnnen die groei mogelijk maken. Groei in de breedste zin van het woord. Met 2000 klanten door Europa en inmiddels in andere uithoeken van de wereld zijn wij gesterkt in onze missie.

Vanaf onze start in 2010 zijn de meest fantastische producten gemaakt met onze machines. Aan ons de taak om dat nog meer te laten zien. Groeiverhalen visualiseren. Enthousiaste BRM-bassadors laten vertellen over de mogelijkheden die zijn ontstaan door BRM en de laser. Nog meer ideeën werkelijkheid laten worden. En andere bedrijven over de hele wereld inspireren en laten groeien.

Dát is waar wij uiteindelijk voor gaan: 

Wereldwijd enthousiaste BRM-bassadors vinden. Die het potentieel laten zien van onze BRM lasers bij het creëren van nieuwe producten,  banen en bedrijven!

Team BRM

Bram
Managing Director

Eric
Operational Director

Evelyne
Assistant to Operational Director

Odette
Assistant to managing director

Kevin
Copywriter

Peter
Allround Mechanic

Yorrick
Marketing Communications Manager

Francis
Office specialist

Thom
3D Specialist

Tijmen
Mechanic

Daan
Partner Success manager

Max
Online Marketing Specialist

Ramon
Graphics Specialist

Bram
Growth Analyst

Rob
Development Manager

Nick
Video Specialist

Monique
Finance

Jeroen
Development Specialist

Erik
Allround Mechanic

Tom
Allround Mechanic

Leo
Support Manager

Ken
Graphics Specialist

Stefanie
Front-end developer

Rico
Allround Mechanic

Ruud
Mechanic

Edwin
Lead Developer

Micha
Foreman

Len
Mechanic

Ties
HR Specialist

Sadettin
Quality Specialist

Theodoor
Logistics Specialist

Sam
Full-Stack Developer

Alex
Mechanic

Timo
Mechanic

Koen
Mechanic

Hassan
Mechanic

Hugo
Mechanic

Stijn
Mechanic

Niels
Mechanic

Rick
Mechanic

Baris
Mechanic

Matthijs
Mechanic

Wij zijn continu op zoek naar mensen om ons team te versterken!