Lasersnijder prijs

De belangrijkste kernwaarden voor BRM Lasers zijn bij ons altijd de genoemde prijs-kwaliteitsverhouding en service. Al onze lasersnijders hebben een prijs die past bij de capaciteiten waarover de laser machines van BRM Lasers beschikken. Toch is voor een aantal bedrijven en personen de lasersnijder prijs te hoog en van lasersnijden de staal prijs te hoog is. Wij bespreken graag met u de alternatieven, waardoor een lasersnijder wellicht toch binnen de mogelijkheden valt voor u.

De Lasersnijder prijs is turnkey

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede lasersnijder voor een scherpe prijs? Wij adviseren u graag welke laser machine geschikt is voor uw bedrijf en de toekomstige projecten. Onze laser machines zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Op deze pagina vindt u een overzicht van de prijzen van onze lasersnij- en graveermachines en het vermogen waarover de verschillende lasers beschikken. Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW. In Nederland leveren wij al onze lasersnijmachines turnkey af voor een prijs van €495,-. Dit betekent dat dit de prijs is die u betaalt en er geen servicekosten of andere kosten nog in rekening worden gebracht bovenop de lasersnijder prijs. Voor dat bedrag verzorgen wij ook installatie en instructie van uw machine. Hierdoor kunt u direct aan de slag met uw lasersnijder zonder dat u daar een hoge prijs voor moet betalen.

Lease van BRM Lasermachines

Voor sommige bedrijven of personen is de lasersnijder prijs te hoog, waardoor ze niet in staat zijn om een laser aan te schaffen. BRM Lasers kan via Leasecontrol ook laser machine lease aanbieden. Alle BRM laser snijmachines en laser graveermachines kunt u dus ook met een aantrekkelijke leasefinanciering aanschaffen. Wanneer u geïnteresseerd bent in het leasen van een laser machine van BRM Lasers kunt u meer informatie vinden op onze lease pagina. Op deze pagina staat onder andere een calculator van Leasecontrol waarmee u de mogelijkheden en de kosten van het leasen van laser machines kunt berekenen. Het is tevens mogelijk om op deze pagina een offerte aan te vragen voor het leasen van uw laser machine.

Tweedehands lasersnijder prijs

BRM Lasers beschikt tevens over tweedehands laser snijders in het assortiment die tegen een lage prijs worden aangeboden. Deze lasers hebben wij verkregen door inruil. Wanneer mensen nog een laser machine hebben en een nieuwe willen aanschaffen, is het bij BRM Lasers mogelijk om de reeds gebruikte laser machine in te ruilen. Ons aanbod in tweedehands laser snijders is ruim en de lasersnijders zijn goed onderhouden. Daardoor verkeren de lasersnijders in perfecte technische staat voor een inruil laser machine. De reeds gebruikte laser machines die worden ingeruild, worden altijd voorzien van een volledige check, waarbij de lasersnijder wordt voorzien van een nieuwe laserbuis die tevens met garantie wordt geplaatst. Het is ook mogelijk dat er een showroommodel van onze winkel tussen het tweedehands lasersnijdersaanbod staat. De tweede hands lasersnijders worden turnkey geleverd, zodat u direct gebruik kan gaan maken van de functionaliteiten uw lasersnijder. Op onze inruil laser pagina kunt u het huidige assortiment vinden van de tweedehands lasersnijders. De lasersnijder prijs van een tweedehands model is afhankelijk van de status, functionaliteiten en capaciteiten.

Uitbreidingsmogelijkheden voor lasersnijder prijs

Bij elke laser machine van BRM Lasers is het mogelijk om het model uit te breiden met toebehoren. De toebehoren worden niet standaard bij de lasers geleverd en dienen los te worden aangeschaft. Deze producten hebben een ondersteunende werking op het laser bewerken van een laser machine. Extra aanvullingen voor onze modellen zijn: BOFA afzuigingen, Acryl onderlegtafels en Thermark en Cermark spray. De uitbreidingsmogelijkheden lasersnijders kunnen worden aangeboden tegen een scherpe prijs, omdat wij al langlopende relaties hebben opgebouwd met onze leveranciers van de toebehoren.