Advies nodig?
Bel + 31 (0)544-350320

 

Cursus lasersnijden en laser graveren

Wilt u meer halen uit uw BRM Lasermachine? Volg dan een cursus lasersnijden en laser graveren bij onze partner Laseruniek. Tijdens deze cursus maakt u kennis met de technologie van onze lasermachines. De cursus er op gericht om u in alle rust en detail de mogelijkheden te laten ondervinden van uw BRM lasermachine. Van bediening tot onderhoud en van specifieke toepassingen op uw materiaal tot het werken met de software.

Kosten van de cursus bedragen €750,- ex. BTW voor max. 4 personen per bedrijf. Cursus neemt dan intern plaats bij LaserUniek in Venray van 9.45 tot 16.00. Bij een externe cursus komt hier in overleg nog een reiskostenvergoeding bij.

Cursus Fiberlaser

Voor de fiberlaser kunnen we een korte training aanbieden, de basis instellingen en mogelijkheden zodat u snel aan de slag kunt.
Duur is c.a. 3.5 uur en de kosten zijn 475,00 euro.

Bij een externe cursus komt hier nog een reiskosten / uur vergoeding bij, informeer naar de prijs.

BRM cursus lasersnijden Lasercursus bij LaserUniek in Venray

Vanwege de positieve reacties op de cursussen in lasersnijden en lasergraveren door onze partner Bas van Enckevoort van LaserUniek uit Venray, wilden we deze graag extra onder de aandacht brengen. Aansluitend op onze BRM Lasermachines is het namelijk de perfecte scholing om bekend te raken met de technologie van de lasersnijmachines. Alles wordt naar wens besproken. Reacties? Uitsluitend positief:

 

Hallo Ankie,

om maar meteen met de deur in huis te vallen. Als je er één wilt bestellen, doe dit dan in combinatie met een cursus bij onderstaande personen (Fa. Laser Uniek)

Carla & Bas van Enckevort

LaserUniek Lasergraveerbedrijf & verkoop BRM lasers.

De reden van dit advies is: Zij hebben verstand van de machines, geven goede cursussen en zijn ten alle tijden bereikbaar voor service. (overdag)

Ik heb lange tijd met de machine staan werken, tot de expert (Bas)  mij een één daagse training heeft gegeven.

Nooit geweten wat ik daarna aan kennis mee naar huis heb gekregen.

Laser Uniek (het lijkt wel of ik aandelen heb, maar dat is echt niet zo) Werkt zelf ook met de machines van BRM en is een officiële dealer van dit merk. Absoluut een aanrader.

Zo, dat is gezegd: Nu de machine, die is gewoon perfect. Wij hebben hier een 60/90 staan van 100 watt en is voor wat wij er mee produceren uitstekend. (zeker na de training die je echt erbij moet doen) Storing hebben wij nog niet gehad en de machine heeft al heel wat meegemaakt. Zelfs na een wilde rit in een bestelwagen van 900 km was het “neerzetten, kalibreren en werken”. Dus de machine is ronduit goed.

Ik hoop dat je wat aan mijn antwoord heb,

Met vriendelijke groet,

Art of Mini

Simon Warnaar
www.artofmini.com

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met u op.
  • Vertel ons waarvan u BRM kent of hoe u ons heeft gevonden.
  • Onze partner LaserUniek neemt contact met u op. Ook horen wij het graag of u specifieke vragen heeft.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel deze pagina:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Service

Wij werken met een vast team van monteurs die uw lasermachine vakkundig onderhouden en repareren. Ook zijn wij 24 uur per dag bereikbaar bij storingen. Lees meerbrmlasers-service-4317-vk

Advies

Wilt u deskundig advies over welke lasermachine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij nemen graag de tijd om u te adviseren over de mogelijkheden. Lees meerbrmlasers-advies-4256

Showroom

In onze showroom kunt u de verschillende soorten lasermachines met eigen ogen bekijken. Ook geven wij graag een demonstratie van de mogelijkheden.Lees verderbrmlasers-showroom
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr: NL812962990 B01