Service

Een van de belangrijkste bedrijfswaardes van BRM is een deskundig en betrouwbaar serviceapparaat. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid team van monteurs o.l.v. Eric Slotboom, onze Technisch Directeur. Onze Technische Dienst kan u zowel telefonisch als ook op locatie ondersteunen bij onderhoud en reparatie van uw lasermachine. De monteurs zijn dagelijks bereikbaar bij storingen en ons streven is het dan ook om 100% van de meldingen binnen 48 uur op te lossen. Zowel in Nederland als ook bij onze buitenlandse klanten die gebruik kunnen maken van de service van onze partners en wederverkopers in hun eigen land.

Voor technische ondersteuning kunt u t.a.t. bellen naar 088-4264111.

Overigens zijn wij continue op zoek naar versterking van ons team. Lijkt het je een uitdaging om opgeleid te worden binnen een snelgroeiend bedrijf en heb je affiniteit met mechatronica en/of elektrotechniek? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en eventueel sollicitatiegesprek!

Advies

Naast de technische ondersteuning, adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden van onze lasermachines voor uw specifieke toepassing. Aan de hand van uw wensen kijken wij welke machine het beste bij uw bedrijf past. Door onze uitgebreide ervaringen met verschillende producten en industrieën, zullen wij altijd een passende oplossing aan kunnen dragen. Ook wanneer die buiten ons bedrijf ligt.

U kunt dan ook voor een antwoord op uw vragen altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)544-350 320 of te mailen naar info@brmlasers.com.

Cursus lasersnijden en laser graveren

Aansluitend op de installatie van uw BRM-lasermachine raden wij u aan om de cursus lasersnijden en lasergraveren te volgen. Zo raakt u bekend met de technologie en het praktische gebruik van CO2-lasers.

Praktisch

De cursus lasersnijden en lasergraveren is praktisch ingericht en speciaal ontwikkeld om u alle mogelijkheden van uw CO2-lasermachine te laten ontdekken. In de cursus leert u hoe u uw CO2-laser moet instellen en bedienen en u oefent dat ook in de praktijk. Tijdens de training leert u dat het noodzakelijk is om het werk goed voor te bereiden en hoe u dat het efficiëntst kunt doen. U werkt praktisch met een aantal veel gebruikte materialen en krijgt zo de elementaire kennis van het lasersnijden en lasergraveren in de vingers.

Onderhoud en veiligheid

Voor het goed functioneren van uw BRM-lasermachine is onderhoud onontbeerlijk. Dus maakt ook het onderhouden van uw machine deel uit van de cursus lasersnijden en lasergraveren. U leert welk onderhoud u zelf dagelijks en periodiek kunt doen om uw laserapparatuur in topconditie te houden. Naast onderhoud besteden wij in de cursus aandacht aan veiligheid bij het gebruik van uw lasermachine. Goed onderhoud draagt niet alleen bij aan de perfecte werking, maar beïnvloedt ook de veiligheid van de laserapparatuur. Ook het onderhoud van randapparatuur, afzuiging, luchtpomp en waterkoeler krijgt de nodige aandacht.

Persoonlijk

Een apart hoofdbestanddeel van de cursus is het gebruik van de meegeleverde software. U leert welke functies in de software beschikbaar zijn en hoe u die doeltreffend kunt gebruiken. De aangeboden lesstof is afhankelijk van uw persoonlijke kennis en ervaring en kan geheel naar uw wensen worden ingericht. Voor gebruik in het onderwijs kan bijvoorbeeld de nadruk liggen op ‘train de trainer’.

U bent in de gelegenheid om de cursus in het servicecenter van VROTECH in Tholen te volgen. Wij raden u echter aan om de training bij u op locatie, op eigen machines te laten plaatsvinden. Uw lasermachine en software worden eerst geïnstalleerd! Nadat de laser is geïnstalleerd, kan de cursus over het algemeen de dag daarna plaatsvinden.

Vraag een cursus aan


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvullende producten voor uw lasermachine.

Hiernaast vindt u enkele van de belangrijkste leveranciers van toebehoren voor onze machines. Deze producten zijn ter ondersteuning van het lasersnijden of lasergraveren met uw BRM machine. Als exclusief distributeur van deze producten heeft BRM inmiddels langlopende relaties opgebouwd met onderstaande leveranciers, waardoor we zowel scherpe prijzen als ook uitgebreide productkennis kunnen bieden.

Ook zijn wij dagelijks bereikbaar voor het verhelpen van storingen.