fbpx

Altijd al willen werken in een ambitieuze technische organisatie?

Wij zoeken iemand die onze business verder wil vergroten! Voor jou voelt het uitbreiden en onderhouden van contacten met (inter)nationale partners als een feestje en je ziet alleen maar (commerciële) kansen!

Samen met onze partners werk je plannen uit voor de komende periodes, bepaal je gezamenlijke doelen en help je ze met de ambities op het gebied van de verkoop van lasermachines waar te maken. Alle informatie die jij vanuit je periodieke calls met de partners naar boven weet te halen, weet jij om te zetten in kansen voor BRM.

Naast het onderhouden van relaties, zie jij het als een uitdaging om te onderzoeken wat interessante nieuwe markten voor BRM kunnen zijn. Welke landen zijn interessant om de BRM vlag te planten? Wat zijn de groei mogelijkheden bij ons huidige partnernetwerk? Welke productontwikkelingen zijn hier voor nodig en welke marketinginitiatieven moeten we hier voor nemen? Voor jou alle vrijheid om samen met je collega’s binnen BRM deze kansen te gaan benutten!

Dit alles gebeurt met een enorme drive en passie. Je bent een motivator, weet partners te enthousiasmeren en je zorgt ervoor dat je collega’s mee willen met allé kansen en uitdagingen die jij signaleert 😉

Herken je jezelf hierin? Lees dan vooral verder.

– Locatie: Winterswijk
– Uren per week: 32 tot 40 uur per week

Solliciteer

Hoe ziet de rol van business developer eruit bij BRM?

Iedere week is er een commercieel overleg. Hierbij bespreken we alle bijzonderheden die spelen bij en met de partners. Welke calls, demonstraties en afspraken staan er deze week op de planning bij ons in Winterswijk?

Binnen de rol die wij voor ogen hebben geniet je veel vrijheid. Gezamenlijk worden er doelen bepaald voor de komende periode, zowel op de korte als op de lange termijn. Maar hoe je dit wilt invullen, dat bepaal jijzelf! 😉

Welke partner verdient er bijvoorbeeld extra aandacht de komende periode? Welke markten willen we beter in kaart brengen en verder onderzoeken, omdat ons gevoel zegt dat dit voor ons interessant kan zijn? Welke stappen kunnen we maken op marketingvlak om onze business verder te vergroten? Al deze informatie verzamel je door het doen van onderzoek en het houden van periodieke partnercalls met ons huidige partnernetwerk. Alle signalen worden daarna gebundeld en samen met je collega’s vanuit diverse geledingen kijken we hoe wij BRM verder kunnen verbeteren en onze business kunnen laten groeien.

Heeft een partner binnenkort een beurs of open huis ergens op locatie en vinden we dat we daar ondersteuning moeten bieden? Dan boeken we een ticket, regelen we een machine en helpen we onze partner om in hun land en in hun markt mensen verder enthousiast te maken over het merk BRM en onze machines! Benieuwd waar al die partners van ons zitten? Ontdek het op onze dealerpagina, dan zie je dat we in 13 jaar een prachtig (internationaal) netwerk hebben opgebouwd!

Naast het onderhouden van de contacten met onze partners en het uitbreiden van ons partnernetwerk draai je je hand er ook niet voor om, om bij de eigen verkoop een steentje bij te dragen. Regelmatig hebben we (potentiële) klanten over de vloer die graag een demonstratie willen op onze machine. Tijdens zo’n bezoek leg jij ze alles uit over de machine en zoek je samen met de klant of dit dé oplossing is voor het snij of graveerprobleem waar ze tegen aanlopen. Zijn ze enthousiast? Dan is het via ons ERP-systeem makkelijk om een offerte uit te brengen en hen direct te laten zien dat een mooie en kwalitatief goede machine helemaal niet zo duur hoeft te zijn 😉

Wat vragen we van jou?

 • Een hbo-werk- en -denkniveau
 • Een commerciële opleiding of achtergrond
 • Dat je affiniteit hebt met techniek
 • Dat je naast Nederlands, ook Engels spreekt en schrijft
 • Duits is een plus
 • Enige ervaring in het opzetten en/of onderhouden van een internationaal partnernetwerk
 • Het opstellen van maand/kwartaal/jaarplannen
 • Het doen van marktonderzoek
 • Dat je enthousiast wordt van het behalen van doelen en nastreven van resultaat
 • Een enorme positieve drive die mensen kan enthousiasmeren!

Wat bieden we je?

 • Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een baan waarbij je regelmatig de kans krijgt om andere plekken op de wereld te ontdekken
 • Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt en de verantwoordelijkheid die je neemt een fulltime brutosalaris tussen €3.500 en €4.250
 • 25 vakantiedagen
 • Een reiskosten- en telefoonvergoeding
 • Een pensioenregeling
Bus BRM Lasers voor het pand in Winterswijk

Geïnteresseerd?

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als onze doelgroep. Iedereen is anders en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog beter BRM te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

Wil je ontdekken hoeveel impact jij kunt hebben als Business developer bij BRM? Of heb je specifieke vragen? Laat het weten, dan hoor je snel van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. Cv’s die we ongevraagd van recruitmentbureaus krijgen, nemen we niet in behandeling.

Download jouw gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp