• De allerbeste service en support
 • 2 jaar garantie
 • Installatie én uitleg bij levering
 • Topkwaliteit

 

Wat krijg jij?

 • Salaris tussen €4.000 en €5.000 (40 uur)
 • Salarisschaal is dynamisch en kan in de toekomst groeien
 • 25 vakantiedagen
 • Thuiswerkmogelijkheid
 • Goede pensioenregeling
 • Aansturing van een betrokken en gezellig team
 • Een uitdagende functie met veel vrijheid

 

Wat heb je nodig?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Ervaring met het aansturen van een team
 • Bij voorkeur ervaring met het aansturen van een team
 • Bij voorkeur ervaring met efficiënt inrichten van processen
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Vacature Operations Manager

Het is jouw missie om onze organisatie daadkrachtig op te schalen. Waarbij het talent van jouw BRM’ers, de doortastendheid voor ultieme klanttevredenheid en een juiste dosis procesmatige efficiëntie centraal staan.

Je hebt ervaring met het aansturen van een team zonder hiërarchisch of dominant te zijn. Je bent een rolmodel door je natuurlijke leiderschap. Met je doortastendheid en overtuigingsvermogen waarborg je ook een eerlijke en veilige feedbackcultuur.

‘Onze ideale Manager Operations weet ons te challengen met zijn of haar expertise. Het is iemand met een sterk organiserend vermogen. Plus de ervaring en energie om ons aan de hand te nemen. Iemand die het hele team inspireert en enthousiast maakt over de te varen operationele koers.’

Onze grote wens is en blijft verdere internationalisering. Daarvoor moeten we samen verdere stappen zetten en een operationeel powerhouse worden. ‘Order and collect’ is het streven: lasermachines on stock en ready for pick-up binnen maximaal 2 weken. Dat is de merkbelofte die we willen realiseren.

Dat houdt in dat jij je als Manager Operations bezighoudt met het gehele operationele proces. Van de externe productie tot aan de complete supply chain en de uiteindelijke klanttevredenheid. Waar liggen de verbeterpunten? En hoe vorm en organiseer jij je team en alle processen zodat we die punten door weten te voeren?

Leiderschap & ontwikkeling

Het trainen, coachen en ontwikkelen van je team, dat nu bestaat uit 10 personen, is een belangrijke verantwoordelijkheid voor je. Want daarmee investeer je in brede en duurzame inzetbaarheid van je BRM’ers. Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden omschrijf je helder. Jouw mensen dragen hun eigen verantwoordelijkheid en jij bewaakt de balans tussen loslaten en ondersteunen.

De nadruk ligt op continue verbetering en groei. En jij kunt de ontwikkelplannen en strategische personeelsplanning die daarvoor nodig zijn opzetten en doorvoeren.

Resultaten & productiviteit

Onze mensen zijn voor jou het startpunt om de resultaten op het gebied van klanttevredenheid, procesverbetering en schaalvergroting te bereiken. Je gebruikt de kennis die aanwezig is op de werkvloer en vertaalt die naar strategieën, structuren en processen. Dat alles koppel je praktisch en begrijpelijk terug aan het team. Met heldere doelen en inzichten op dashboards. Allemaal om op een duidelijke manier resultaatgericht te werken.

Foto van het bedrijfspand van BRM Lasers in Winterswijk.

Samenwerking & verbinding

Zonder samenwerking kom je nergens. Dat geldt voor jouw team, maar ook voor BRM als geheel. Jij hebt het talent om mee te denken aan de productontwikkelings- en commerciële kant van BRM. Jouw input is belangrijk, ook op die vlakken. Als Manager Operations sta je met je team rechtstreeks in verbinding met onze internationale dealers. Daar verzamel je marktfeedback die zorgt voor de juiste input om onze marktpositie te versterken. Zodat we samen aan de slag kunnen met strategische vraagstukken als: ‘Welke groei verwachten we? En hoe gaan we om met onze productiefaciliteiten om snel te kunnen blijven leveren?’ Zaken waar we jouw expertise graag bij gebruiken.

Waar ben jij sterk in?

Je bent een positief ingesteld, energiek persoon en weet de organisatie uit te dagen met jouw expertise. Je legt de lat hoog richting de organisatie, processen en weet collega’s hierin mee te nemen. Je hebt een sterk organiserend vermogen en bent klantgericht.

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Voor deze vacature werken we samen met specialistisch recruiter EQIB. Heb je vragen of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Rutger via r.weekhout@eqib.nl of bel 06-50628344.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Download jouw gratis brochure
Go
Chat via WhatsApp

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320