fbpx

Altijd al willen werken in een ambitieuze technische organisatie?

Wij zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die snel kan schakelen en goed communiceert. Met het oog op de week bepaal jij wat er vandaag gebeurt. Jij zorgt dagelijks voor een goede werkverdeling in de machineafbouw, controleert of het voldoet aan alle kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen en ondersteunt bij de aan- en afvoer van goederen. Een bepaalde tijdsdruk vind jij wel prettig. Je relativeert en je omgeving heeft geen last van de druk die jij soms ervaart. Je bent een motivator, trekt de afbouwkar en zorgt met je collega’s voor een lekker sfeertje in de hal.

Herken je jezelf hierin? Lees dan vooral verder.

– Locatie: Winterswijk
– Uren per week: 32 tot 40 uur per week

Solliciteer

Hoe zien je werkzaamheden eruit bij BRM?

Met je collega’s neem je de bijzonderheden voor de komende week door. Jij hebt aan de hand van de wekelijkse afbouwplanning bepaald wat er vandaag gaat gebeuren. Daarvoor heb je alles al voorbereid dus machines, kleinmateriaal en onderdelen staan klaar voor je collega’s. Moet er toch iets omgegooid worden in de planning? Jij regelt het en zorgt ervoor dat je afbouwcollega’s hun werk goed kunnen doen. De voortgang hou je samen met je collega’s bij in ons ERP-systeem.

Je checkt op verschillende momenten van de afbouw de tussentijdse testresultaten. Als de afbouwmonteurs ergens tegenaan lopen, zorg jij voor een werkbare oplossing. Je constateert het probleem en helpt het te fiksen. Weet jij de oplossing niet zelf? Dan weet jij wie je nodig hebt en waarvoor en op welk moment je hulp kunt inschakelen. Signaleer je verbeterpunten voor de machineafbouw? Jij inventariseert ze en communiceert ze met je collega die verantwoordelijk is voor de productontwikkeling.

Komt er een container met nieuwe machines die gelost moet worden? Jij zorgt ervoor dat de hal er klaar voor is. Je helpt bij het lossen, het uitkratten van de machines en het afvoeren van afval. Worden er machines afgehaald? Jij hebt ze al vervoersklaar gemaakt, springt op de heftruck en zorgt ervoor dat de chauffeur vlot weer verder kan. Dat alles in samenspraak met je collega op logistiek.

Aan het eind van de dag zorg je ervoor dat alles voor de volgende dag klaarstaat. Moet er nog even iets afgerond worden, dan spring jij bij. Want jij weet wat er verwacht wordt om morgen weer te kunnen vlammen met z’n allen.

Aan het eind van de week kijken we gezamenlijk even terug op wat we hebben bereikt onder het genot van een drankje. Niks is belangrijker dan even te ontladen en de behaalde resultaten te bespreken!

Wat vragen we van jou?

 • Een mbo-4 werk- en denkniveau
 • Dat je affiniteit hebt met techniek. Een technische opleiding is een plus
 • Dat je naast Nederlands, ook Engels spreekt en schrijft
 • Enige ervaring in het begeleiden van een (klein) team
 • Actieve deelname in het afbouwproces van de machines
 • Oog voor detail en een sterke focus op kwaliteit

Wat bieden we je?

 • Een spilfunctie tussen operationeel, logistiek en productontwikkeling met veel afwisseling.
 • Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt en de verantwoordelijkheid die je neemt een fulltime brutosalaris tussen €2.850 – €3.025
 • 25 vakantiedagen
 • Een reiskosten- en telefoonvergoeding
 • Een pensioenregeling
Bus BRM Lasers voor het pand in Winterswijk

Geïnteresseerd?

We vinden het belangrijk dat ons team net zo divers is als onze doelgroep. Iedereen is anders en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog beter BRM te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

Wil je ontdekken hoeveel impact jij kunt hebben als Meewerkend voorman bij BRM? Of heb je specifieke vragen? Laat het weten, dan hoor je snel van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs. Cv’s die we ongevraagd van recruitmentbureaus krijgen, nemen we niet in behandeling.

Download jouw gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp