Als je een Slim, Pro of nieuwe Open Bed laser hebt, dan heb je bij de machine een USB-stick ontvangen waar de machine-specifieke LightBurn back-up op staat. Als je een LightBurn op een andere computer hebt geïnstalleerd dan is het belangrijk dat je dit machineprofiel weer inlaadt om de beste snij- en graveerresultaten te krijgen.

Steek de USB-stick in de computer zodat je het bestand zo meteen in kunt laden. Het is ook altijd verstandig om de back-up even op te slaan op de computer, mocht je de USB-stick kwijtraken dan heb je de back-up nog. Ook is het verstandig om de licentiesleutel van LightBurn, die je ook op de USB-stick vindt, even ergens op de computer op te slaan, zodat je die ook altijd terug kunt vinden.

Open LightBurn. Aan de rechter kant van je scherm vind je de knop ‘Apparaten'.

Apparaten

Klik hierop. Vervolgens kies je voor ‘Importeren'.

Import

In het nieuwe scherm wat opent kun je op zoek naar het back-up bestand. Selecteer het bestand en klik op Openen.

Je gaat dan weer terug naar het Devices-scherm. In het scherm zie je nu het serienummer van je machine. Klik op de naam zodat de regel blauw wordt. Vervolgens klik je op ‘Make Default’ en dan op ‘Ok'. Je hebt de back-up nu succesvol ingeladen.

Make Default

Mochten er nog vragen zijn dan kun je die altijd mailen naar support@brmlasers.com.

Als je nog geen machineprofiel hebt dan moet je de laser ‘Handmatig aanmaken'. Via deze link kun je lezen hoe je dat doet.