fbpx
Icoon service en support

Dezelfde service en support

Uitleg bij levering icoon.

Installatie én uitleg bij levering

Seitenansicht einer BRM Pro 1600 Lasermaschine.

Volledig gereviseerd

Ons huidige aanbod

Mocht je meer informatie willen, bekijk dan onze veelgestelde vragen over inruilmachines. Alle inruilmachines bieden wij aan met garantie en toebehoren.

Garantie en toebehoren

Op de tweedehands inruilmachines geven we je een jaar garantie. Zo garanderen we dat je een goed werkende machine hebt. Een inruilmachine is dus altijd een veilige keus. Bij het reviseren van de machine lopen we alle onderdelen na en die vervangen we als het nodig is. De laserbron, voeding en optiek (spiegels en lenzen) vervangen we sowieso. Daardoor zijn de tweedehands machines eigenlijk zo goed als nieuw.

Natuurlijk bieden wij uitgebreide service, training, software en levering van reserveonderdelen voor onze laser machines. Ons grote team van ervaren technici zorgt voor snelle reactietijden en korte reistijden!

Bij de inruilmachines worden in principe dezelfde toebehoren geleverd als bij een nieuwe machine. Mocht dit niet het geval zijn dan vermelden wij dat altijd bij de specifieke machine op deze pagina.

Veelgestelde vragen over inruilmachines

Welke onderdelen van de machine worden gereviseerd?

Elke inruilmachine wordt volledig gereviseerd zodat hij weer zo goed als nieuw functioneert. We vervangen de volgende onderdelen sowieso bij het reviseren: De laserbron, voeding en optiek (spiegels en lenzen).

Heb ik recht op garantie bij de aanschaf van een inruilmachine?

Op de tweedehands inruilmachines geven we je een jaar garantie. Zo garanderen we dat je een goed werkende machine hebt. Een inruilmachine is dus altijd een veilige keus. Bij het reviseren van de machine lopen we alle onderdelen na en die vervangen we als het nodig is.

Werkt een inruilmachine net zo goed als een nieuwe machine?

Wij zorgen ervoor dat een inruilmachine net zo goed functioneert als een nieuwe machine. De laserbron, voeding en optiek (spiegels en lenzen) vervangen we sowieso. Daardoor zijn de tweedehands machines eigenlijk zo goed als nieuw.

Kan ik mijn huidige machine inruilen?

Dat is zeker mogelijk, neem daarvoor even contact met ons op. Bij het inruilen van een machine kunnen we dan een mooie aanbieding voor je maken.

Welke toebehoren krijg ik bij een inruilmachine?

Bij de inruilmachines worden in principe dezelfde toebehoren geleverd als bij een nieuwe machine. Mocht dit niet het geval zijn dan vermelden wij dat altijd bij de specifieke machine op deze pagina.

Vragen? Bel +31 544 350320 of WhatsApp ons.
Download jouw gratis brochure
Go
Chat via WhatsApp