fbpx

Awards en trofeeën maken of graveren

Als leverancier van awards, trofeeën en sportprijzen weet je hoe groot het aanbod daarin is. Van grotere items als bekers, glazen standaards en wandborden tot kleinere aandenkens als medailles, speldjes of rozetten. Ze zijn er te kust en te keur en in alle soorten en maten. Voor jou is het de sport om voor iedere klantvraag de best passende te vinden. Met een gravure bekrachtig je de prestatie waarvoor de award of trofee besteld wordt. Dus je weet dat die gravering perfect moet zijn. Heb je daarvoor het juiste gereedschap voorhanden of kan het sneller, beter en voordeliger?

Een lasermachine zorgt voor een perfecte aanvulling op jouw diensten als leverancier van sportprijzen, awards en trofeeën. Je brengt snel en veilig laserscherpe gravures aan en snijdt daarnaast moeiteloos talloze materialen. Maatwerk, klaar terwijl je wacht.

Een lasergesneden award van acrylaat.

Vraag nu je gratis brochure aan.

Awards maken en graveren met een lasermachine, ontdek de mogelijkheden.

Kwalitatief perfecte resultaten behalen

Zoveel mensen, zoveel wensen: er zijn niet voor niets zoveel verschillende soorten aandenkens voor minstens zoveel verschillende gelegenheden. Een kampioensschaal voor het winnende voetbalteam, een glazen bokaal voor de jubilaris of medailles voor de beste ploeg van het hockeytoernooi bijvoorbeeld. Je voorziet ze allemaal van een gravering, direct op het item of op een plaatje dat erop bevestigd wordt. Zo leg je die bijzondere mijlpalen voor altijd vast. Doe je dat nu met een frees of handmatig? Met een lasermachine doe je dat sneller en ook nog eens veel nauwkeuriger. Door de 0,1 mm grote laserstraal realiseer je kwalitatief perfecte resultaten. Want ook als je maar weinig ruimte hebt, kun je gedetailleerd werken.

Een lasergesneden award van acrylaat.

Vrijheid in materiaal en vorm van je producten

Naast graveren en markeren snijdt diezelfde lasermachine de meest uiteenlopende materialen. Voorzie je tot nu toe kant-en-klaar ingekochte producten van een gravering? Met een lasermachine kun je de stap maken naar écht maatwerk. Zodat jouw trofee of beker nog beter aansluit op het evenement waarvoor het gekozen is. Personaliseren of customizen: jouw ontwerp uitvoeren in het door jou gekozen materiaal. Ultieme vorm- en materiaalvrijheid is wat een laser je biedt.

Trofeeën en awards maken met een lasermachine, ontdek de mogelijkheden. Brochure downloaden

Hoe werkt dat dan?

Onze lasermachines worden samengesteld op basis van de nieuwste technieken en meest accurate en veilige systemen. Daardoor is het een veelzijdige tool die voor talloze toepassingen geschikt is. Er zijn geen langdurige opleidingen nodig om goed te kunnen werken met zo’n machine. Na een beknopte instructie kun je aan de slag. Met je eigen grafische programma maak je een ontwerp dat uitgevoerd wordt door je BRM-laser. Jouw creativiteit bepaalt het eindresultaat!

Een BRM Pro snijdt een bordje uit met de tekst
Header studio Bee met gelaserde producten.

Talloze materialen personaliseren

Hout, acrylaat, plexiglas en textiel zijn maar een paar van de materialen die een lasermachine kan snijden of graveren. Wat dacht je van glas of spiegels? Ook die kun je voorzien van een originele gravure. Welk ontwerp het ook is, in no time heb je het voor elkaar. Het resultaat is een beetje te vergelijken met zandstralen of etsen. Je krijgt een prachtige, matte finish die een duidelijk contrast geeft en luxe uitstraalt. Bedenk eens wat je daar allemaal mee zou kunnen verfraaien…

Kwetsbare materialen contactloos bewerken

Spiegels en glas zijn kwetsbaar en bij etsen of zandstralen loop je het risico dat je product breekt omdat je het vast moet zetten in de machine. Dat is bij laseren niet het geval want dat is een contactloos proces. Dus: geen kans op krassen of breuk. Daarnaast is bij lasertechnologie je ontwerp leidend en niet je gereedschap. Want die lasermachine voert uit wat jij bedacht hebt. Hoe gedetailleerd het ook maar is. Kom daar maar eens om bij zandstralen of etsen. Je boekt snel resultaat en dat zonder nabewerking!

De mogelijkheden van een lasermachine voor makers van awards, sportprijzen en trofeeën zijn enorm en de pluspunten zijn niet alleen nauwkeurigheid en snelheid.

Denk ook eens hieraan:

  • Lasertechniek is toepasbaar op heel veel materiaalsoorten
  • Je kunt designs uit alle tekenprogramma’s inladen (AutoCAD, SketchUp, Revit etc.)
  • Je kunt vrijwel direct aan de slag
  • Je hebt de vrijheid om maatwerk te maken en te personaliseren
  • Je bereikt direct een hoog afwerkingsniveau van je product

Aandenkens en sportprijzen lasergraveren en snijden

Bestaande bokalen, awards, standaards, medailles of wandborden iets extra’s meegeven. Daarnaast de mogelijkheid om naast kant-en-klaar ingekochte items eigen ontwerpen te realiseren. In talloze verschillende materialen met ultieme ontwerpvrijheid. En dat snel en met hoge kwaliteit uitgevoerd. Dat is een greep uit de pluspunten die een lasermachine je biedt.

Wil je zelf ervaren wat de voordelen voor jou zijn? Kom dan een lasermachine in actie bekijken en neem je producten en materialen mee. Wij testen alles voor je. Zo zie jij met eigen ogen wat een BRM-laser mogelijk maakt. Je bent van harte welkom voor een demonstratie in onze showroom. Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Brochure downloadenDemonstratie aanvragen

Een glazen award met lasergavering.
Download jouw gratis brochure
Go
Chat via WhatsApp