fbpx

Laat je bedrijf groeien met BRM Lasers.

Het is makkelijk om te beginnen.

Met 27 Business Partners in 20 landen hebben we bewezen een uitstekende partner te zijn voor wederverkopers van lasermachines. Onze machines helpen je klanten om het beste uit hun ambacht te halen, met een onnavolgbare prijs-kwaliteitverhouding.

Voordelen voor Business Partners

Feilloze kwaliteit én betaalbaar
Volledige garantie van 2 jaar
Van bestelling tot ophalen binnen 2 weken
Engels-, Duits- en Nederlandssprekend team

Een persoonlijke aanpak.

Meet Icon Ook BRM Business Partner worden? We maken graag een persoonlijke afspraak om jouw behoeften, eisen en wensen te bespreken.

Grijp deze kans.

Breid je assortiment uit.

Voor creatieve makers, onderwijzers en producenten in elke markt is een BRM-laser meer dan een machine. Het is het middel waarmee ideeën eenvoudig worden omgezet in producten. Daarom zijn ze een uitstekende kans om je productassortiment uit te breiden.

Dit kan op verschillende manieren: als aanvulling op je bestaande assortiment of als vervanging van je huidige leveranciers voor instap-/middenklasse. We werken graag samen met mensen die kunnen helpen om BRM-lasermachines toegankelijk te maken voor iedereen. Dus zelfs als je je als concurrent voelt, staan we open voor samenwerking. De expertise van onze BRM Business Partners, gecombineerd met onze vastberadenheid, betrouwbaarheid en operationele capaciteit, is bewezen succesvol.

Branches

Twee leerlingen bekijken het bewerkte product.
Een logo gegraveerd op een houten tafelblad in een restaurant.
Een maquette van een appartmentencomplex gemaakt met de lasermachine.
Een lasergesneden bord van een restaurant. Gemaakt door Vrijeruimte.
Verschillende lasergesneden en -gegraveerde producten.
Diepte landkaart gemaakt met lasermachine
Image

Onderwijs

Meubelmakers

Maquettebouw en modelbouw

Print en Sign

Lasersnijbranche

Decoratie en interieur

Don’t just take our
word
for it.

Verhalen van partners

Sicmotek
Isselburg, Duitsland

"Ons bedrijf, Sicmotek GmbH, werkt al meerdere jaren samen met BRM Lasers als verkooppartner in Duitstalige landen. Tijdens deze spannende en leerzame periode hebben we niet alleen het bedrijf achter de lasermachines leren kennen, maar ook de ontwikkeling van de…

"Ons bedrijf, Sicmotek GmbH, werkt al meerdere jaren samen met BRM Lasers als verkooppartner in Duitstalige landen. Tijdens deze spannende en leerzame periode hebben we niet alleen het bedrijf achter de lasermachines leren kennen, maar ook de ontwikkeling van de afzonderlijke modellen en productlijnen van dichtbij meegemaakt. Tijdens deze reis ontdekten we telkens weer tot onze verbazing dat niet alleen de kwaliteit, maar ook het flexibele toepassingsgebied van de productlijnen uniek is. Tegelijkertijd ervaren we de samenwerking zelf steeds weer als een ondernemersvoorrecht, want zelfs in moeilijke tijden zoals de coronapandemie of wanneer we assistentie nodig hadden, konden we altijd terugvallen op de uitstekende, deskundige en communicatieve medewerkers van BRM Lasers. We hopen dat deze samenwerking nog lang zal doorgaan, en we kijken nu al uit naar de spannende reis die voor ons ligt samen met BRM Lasers."

Show more
145

growth

"We kunnen altijd terugvallen op de deskundigheid en kijken nu al uit naar de spannende reis die voor ons ligt"
Photo of Klaus Sicking
Klaus Sicking
Managing Director - Sicmotek
Leykom
București, Roemenië

"Zes en een half jaar geleden zijn Leykom Import Export en BRM Lasers een prachtige samenwerking aangegaan. Met veel verkochte state-of-the-art BRM-apparatuur heeft onze samenwerking zich verder ontwikkeld en marktaandeel gewonnen. …

"Zes en een half jaar geleden zijn Leykom Import Export en BRM Lasers een prachtige samenwerking aangegaan. Met veel verkochte state-of-the-art BRM-apparatuur heeft onze samenwerking zich verder ontwikkeld en marktaandeel gewonnen. Dit heeft geleid tot een groot vertrouwen van Roemeense klanten in de apparatuur die wij aanbieden. BRM producten bereiken de markt door middel van betrouwbare en innovatieve lasermachines met een goede en gewaardeerde kwaliteit/prijsverhouding. De technische ondersteuning die door BRM professionals wordt geboden is van het hoogste niveau, waardoor we een snelle reactie kunnen bieden bij het oplossen van problemen van klanten. Op een succesvolle, langdurige samenwerking en nog meer succesverhalen voor de toekomst!"

Show more
92

groei

"Met veel verkochte state-of-the-art BRM-apparatuur heeft onze samenwerking zich verder ontwikkeld en marktaandeel gewonnen."
Photo of Claudiu Radoi
Claudiu Radoi
Hardware Division Manager - Leykom
Graphic Art Mart
North Rocks, Australië

Na een bezoek aan BRM Lasers in Nederland in 2022 en een kennismaking met Team BRM, wisten we zeker dat BRM Lasers perfect past bij Graphic Art Mart. Met hun geavanceerde oplossingen op het gebied van lasertechnologie vult BRM Lasers ons bedrijfsmodel perfect aan en past het…

Na een bezoek aan BRM Lasers in Nederland in 2022 en een kennismaking met Team BRM, wisten we zeker dat BRM Lasers perfect past bij Graphic Art Mart. Met hun geavanceerde oplossingen op het gebied van lasertechnologie vult BRM Lasers ons bedrijfsmodel perfect aan en past het bij ons streven om innovatieve producten van hoge kwaliteit aan te bieden aan onze klanten. Door onze samenwerking met BRM Lasers hebben we het volste vertrouwen dat we uitzonderlijke waarde kunnen leveren en wederzijds succes op de markt kunnen realiseren. Samen zijn we goed gepositioneerd om de laserproducten en -diensten van topklasse aan te bieden die onze klanten van Graphic Art Mart verwachten.

Show more
132

growth

"Deze samenwerking stelt ons in staat om uitzonderlijke waarde en wederzijds succes te bieden."
Photo of Michael Liveris
Michael Liveris
Business Manager WA - Graphic Art Mart

Vertrouwd door 27 distributeurs wereldwijd

Vrotech Logo
Vrotech

PulseTech Logo
PulseTech

EurazioCenter Logo
EurazioCenter

Leykom Logo
Leykom

WIA Educational Logo
WIA Educational

FabLab Factory Logo
FabLab Factory

PulseTech Logo
PulseTech

ZapaDel Ltd Logo
ZapaDel Ltd

Waarom met ons samenwerken?

Mooie kwaliteitsmachines.

Wij geloven dat makers niet belemmerd mogen worden door de kwaliteit van hun gereedschap. Daarom zijn onze lasermachines gebruiksvriendelijk, aantrekkelijk en betaalbaar. Nederlands ontworpen en gebouwd volgens Europese kwaliteitsnormen. Voor heel verschillende uitdagingen bieden ze een standaardoplossing. Onze aanpak is allesbehalve standaard: we inspireren met onze persoonlijke benadering, knowhow en ervaring.

Bied echte oplossingen.

Of het nu in het onderwijs is, de creatieve industrie, voor producenten of een andere specifieke sector. Jouw kennis en netwerk zijn van onschatbare waarde. Jij weet precies met welk probleem jouw klanten te maken hebben. Een BRM lasermachine biedt hen oplossingen: des te meer reden om ze aan je portfolio toe te voegen.

Service en ondersteuning.

Als BRM Business Partner ben jij de cruciale schakel naar eindgebruikers. We nemen je mee, van technische training voor jouw team tot het nadenken over verdere ondersteuning die nodig is. Ons team is binnen handbereik als jouw medewerkers hulp nodig hebben. Zo kun jij je richten op de markt, en groeien we samen.

Een toegewijde samenwerking.

Een leverancier die er voor jou is, zoals jij er bent voor jouw klanten. Dat is wat je zoekt. Waar je snel antwoord krijgt op je vragen en kunt vertrouwen op de gemaakte afspraken. Dat is essentieel om jouw klanten te informeren en inspireren. Samen gaan we een echte samenwerking aan. Met een aangepast programma dat zorgt voor een vliegende start.

Over ons

Foto van het bedrijfspand van BRM Lasers in Winterswijk.

Pioniers in lasermachines.

We zijn pioniers op het gebied van lasermachines sinds 2010. Pioniers die de markt en de mogelijkheden inmiddels heel goed kennen. Vanuit onze achtergrond in de machinebouw hebben we de techniek tot in de details uitgeplozen. We weten dus waar we over praten. De sfeer binnen onze organisatie weerspiegelt dit. Of het nu gaat om de technische collega’s of om de medewerkers op commercieel vlak, overal tref je enthousiaste mensen die zich betrokken voelen bij BRM en de diensten die we leveren.

Een uitstekende keuze, vertrouwd sinds 2010.

BRM Lasers

Eric 400x400
Eric Slotboom
Lasermachine Consultant

Word jij onze nieuwe BRM Business Partner? Neem contact met ons op om over je mogelijkheden te praten.

Praat met ons over je mogelijkheden.

We kijken er naar uit om je te leren kennen! We beantwoorden graag al je vragen over het worden van een BRM Business Partner. Geheel vrijblijvend.

Download jouw gratis brochure
Go
Chat via WhatsApp