fbpx

Maak unieke mode items

Het lijkt misschien een niet voor de hand liggend gereedschap binnen de mode industrie, maar toch kan een lasermachine je helpen bij het maken van mode items of accessoires. Zeker wanneer je als ontwerper écht iets unieks wilt maken… Je wilt je namelijk onderscheiden van de rest en opvallen door het combineren van in het oog springende materialen. Je steekt met jouw ontwerpen met kop en schouders boven de rest uit omdat jij van de hoed én de rand weet. Je wilt je kunstzinnigheid en creativiteit op geen enkele manier belemmeren met maar één doel; het allerbeste resultaat bereiken. Of is jouw situatie anders? En ben je juist op zoek naar een manier om grotere oplages te produceren? Bewerk je bestaande producten zoals tassen, pasjeshouders of riemen en wil je deze personaliseren door middel van een logo of tekst? Je merkt het al; wanneer je je bezig houdt met mode en accessoires kun je verschillende kanten op. Wat wil jij bereiken?

Wat je doel ook is, een lasermachine is een handig gereedschap. En ook nog eens gereedschap dat van alle markten thuis is, want of je nu complexe vormen uit verschillende materialen wilt snijden of bestaande producten wilt voorzien van een logo; een BRM laser heeft alles in huis en maakt van jouw product iets unieks.

Een pet met een gravering en een leren gegraveerd label.

Vraag nu je gratis brochure aan.

Unieke mode items maken met een lasermachine, ontdek de mogelijkheden.

Een creatieve boost voor je ontwerpen en gereedschap

Van een product of object iets unieks maken… Hoe kan een lasersnijder daarbij helpen? Het antwoord is eigenlijk heel simpel, maar zoals alles; het begint met een plan. Wil je zelf een uniek mode item ontwikkelen of ga je bestaande producten bewerken? Welke materialen wil je gebruiken en welke vormen ga je verwerken? Hoe wil jij je onderscheiden van de rest? Als ontwerper weet je precies wat er in jouw branche speelt en welke trends er binnen mode en accessoires zijn. Hoe fijn zou het zijn wanneer je makkelijk in kunt spelen op deze trends? En je daarbij niet wordt beperkt door je gereedschap of materiaal? Dan is ‘the sky’ pas écht ‘the limit’! Een lasermachine gaat je daarbij helpen. Dit gebruiksvriendelijke en betaalbare gereedschap is een aanwinst voor jou als ontwerper en produceert zonder zorgen jouw ontwerp.

Een tas gemaakt van lasergesneden hout met een leren band.
Laasergesneden oorbellen van acrylaat.

The sky is the limit

Leder en textiel zijn natuurlijk veel voorkomende materialen binnen mode en accessoires. Gelukkig kan een BRM laser daar dan ook perfect mee uit de voeten. Maar leder en textiel zijn lang niet de enige materialen waarmee je fantastische mode-items of accessoires mee kunt maken! Zeker niet wanneer jij als ontwerper écht verschil wilt maken met jouw ontwerpen. Want wat dacht je bijvoorbeeld van houten oorbellen? Sieraden van kunststof? Hoeden en petten van kurk? Vilt? Metaal? You name it! Hoe gaaf is het dan wanneer je een machine in huis hebt, die al deze materialen voor je kan bewerken? Zo kun je blijven experimenteren tot je het juiste resultaat hebt gevonden en jouw ontwerpen uniek maken.

Plug-and-play

Geen zorgen. Wanneer je aan de slag wilt met een lasermachine hoef je je helemaal niet door lange opleidingen te worstelen. Sterker nog… Wanneer de machine geleverd wordt, krijg je van onze monteur direct een instructie waarmee jij aan de slag kunt. We zeggen wel eens; “Machine aan, en gaan!” en dat is precies hoe het werkt. Een lasermachine van BRM heeft geen lange opstarttijd. In feite kun je direct aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een ontwerp, je gewenste materiaal en een BRM laser. Maar dat je zo makkelijk aan de slag kunt met onze machines, is niet het enige voordeel. Omdat wij onze lasermachines aan de hoogste veiligheidseisen laten voldoen, heb jij een sterk stuk techniek in handen; veilig én nauwkeurig. Die nauwkeurigheid komt niet zomaar uit de lucht vallen. Met een laserstraal van 0,1 mm breed is een BRM laser namelijk in staat om de meest complexe ontwerpen te realiseren. En dat zijn nog niet eens alle voordelen… Wanneer je een lasermachine gaat inzetten zul je er al snel achter komen dat de mogelijkheden nóg groter zijn dan je aanvankelijk dacht.

Een machine zorgt namelijk niet alleen voor creatieve vrijheid, denk bijvoorbeeld ook eens aan het volgende:

  • Een lasermachine heeft een snelle productietijd; go, go, go!
  • Werken met een lasermachine betekent een hoge afwerkingsgraad.
  • Met een lasermachine heb je alle fases van je productieproces in huis; ontwerpen, testen en maken
  • Door ook te lasergraveren ben je altijd in de mogelijkheid om te kunnen personaliseren
  • Een lasermachine heeft een laagdrempelige werking; een echte plug-and-play oplossing!
  • Een lasermachine geeft je vrijheid in materiaal- en vormkeuze!
Een t-shirt met uitgesneden letters van textiel.

Maak van iets praktisch, iets unieks

Alles bij elkaar opgesomd, zul je al snel in de gaten hebben dat een lasermachine echt de moeite waard is om eens verder te onderzoeken. Want naast de vele voordelen in productie, biedt de machine ook op andere vlakken mogelijkheden. Wat dacht je van het testen van materialen? Zeker wanneer je in de ontwerpfase zit, wil je zeker weten dat het eindresultaat klopt met hoe jij het in je hoofd hebt. Een testje is dan makkelijk gemaakt, en je kunt ter plaatse nog bijsturen. Ook vanuit je ontwerpprogramma is je design makkelijk naar de lasermachine te sturen. Bedenk je eens hoeveel makkelijker en efficiënter je daardoor kunt gaan werken!

Ben je nieuwsgierig naar wat een lasermachine voor jou kan betekenen? Begrijpen we! Daarom staan we, meer dan graag, voor je klaar om jou kennis te laten maken met de machines. Kom eens langs voor een demonstratie en ervaar zelf hoe je een lasermachine kunt inzetten.

Brochure downloadenDemonstratie aanvragen

Download jouw gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp