fbpx

Pioniers op het gebied van lasermachines sinds 2010.

We zijn pioniers op het gebied van lasermachines sinds 2010. Pioniers die de markt en de mogelijkheden inmiddels heel goed kennen. Vanuit onze achtergrond in de machinebouw hebben we de techniek tot in de details uitgeplozen. We weten dus waar we over praten. De sfeer binnen onze organisatie weerspiegelt dit. Of het nu gaat om de technische collega’s of om de medewerkers op commercieel vlak, overal tref je enthousiaste mensen die zich betrokken voelen bij BRM en de diensten die we leveren.

Het hoofdkantoor van BRM Lasers in Winterswijk.
Icoon over BRM sinds 2010.

Over BRM

Waarom doen we wat we doen? Waarom werken we zo gedreven áán dit bedrijf en vóór onze partners en klanten? Wij willen groei mogelijk maken! Groei van onze BRM’ers, van onze gemotiveerde verkooppartners en daarmee van onze klanten. Dát is wat ons drijft. Elke dag. We bieden interne ontwikkelingsmogelijkheden aan. We luisteren naar de behoeften en wensen van onze BRM-toppers. Om hen te laten groeien. Daarnaast ondersteunen we onze verkooppartners in binnen- en buitenland. We leiden hun teams op in ‘the BRM-way’. Een aanpak waarbij positiviteit, doortastendheid en bruisende energie essentieel is.

Daarbij staat centraal: hoe kunnen we de BRM klantervaring verbeteren? Bij het adviseren, demonstreren, installeren en inzetten van de lasermachine in het productieproces. Wij zijn pas tevreden als we voor iedereen de juiste oplossing vinden. En als onze klant zo enthousiast is dat er een ambassadeurschap ontstaat. Ons uitgangspunt is:

Het creëren van enthousiaste BRM-bassadors.

Onze missie

Niet alleen in Europa, maar uiteindelijk wereldwijd. Deze geweldige machines kúnnen die groei mogelijk maken. Groei in de breedste zin van het woord. Met 2000 klanten door Europa en inmiddels in andere uithoeken van de wereld zijn wij gesterkt in onze missie.

Vanaf onze start in 2010 zijn de meest fantastische producten gemaakt met onze machines. Aan ons de taak om dat nog meer te laten zien. Groeiverhalen visualiseren. Enthousiaste BRM-bassadors laten vertellen over de mogelijkheden die zijn ontstaan door BRM en de laser. Nog meer ideeën werkelijkheid laten worden. En andere bedrijven over de hele wereld inspireren en laten groeien.

Dát is waar wij uiteindelijk voor gaan:

Wereldwijd enthousiaste BRM-bassadors vinden. Die het potentieel laten zien van onze BRM lasers bij het creëren van nieuwe producten, banen en bedrijven!

Een bus van BRM Lasers rijdt voorbij.

Ontmoet ons team!

Kijk! Dit zijn de gezichten van Team BRM. Vanuit Winterswijk in Nederland beantwoorden we vragen, verstrekken we informatie en denken we in oplossingen. We zorgen ervoor dat de juiste vraag bij de juiste partner in binnen- of buitenland terecht komt. We zijn connectors en teamplayers.

Met deze heel verschillende mensen werken we continu aan BRM. We hebben uiteenlopende competenties, ervaringen en karakters. We zijn allemaal anders, maar lijken op bepaalde vlakken toch echt op elkaar: het BRM-DNA.

We dragen allemaal op een specifieke manier bij aan de eigen groei, aan de groei van BRM en aan de groei van de BRM Community. Daar zijn we heel trots op, maar we leunen niet achterover. Want het kan natuurlijk altijd nóg beter. Samen iedere dag een stapje verder zorgt voor superveel verbetering en groei op de lange termijn. We zijn al even bezig maar onze dromen worden steeds groter. Stiekem zijn we nog maar net begonnen…

Eric

Operational Director

Tom

Development Specialist

Maurin

Allround Mechanic

Peter

Allround Mechanic

Monique

Finance

Hassan

Mechanic

Rob

Development Manager

Ruud

Lasermachine Consultant

Akos

Logistics Coordinator

Timo

Allround Mechanic

Leo

Operations Coordinator

Kelly

Support Assistant

Bram

Managing Director

Sadettin

Mechanic

Emiel

Mechanic
Download jouw gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp