De voordelen van laser graveermachines

Icoon restmateriaal

Restmateriaal

Er is geen sprake van verspaning of vijlsel zoals bij een CNC frees. De laserkop raakt het materiaal niet aan.

Icoon accuraatheid

Accuratesse

De laser graveermachine graveert tot op de tiende millimeter nauwkeurig en is daarom altijd accuraat.

Icoon geen nabewerking nodig

Nabewerking

Nabewerking is bij de meeste producten niet nodig. Je producten zijn meteen kant en klaar.

Icoon van een zandloper

Levensduur

Omdat de laser graveermachines van BRM geen slijtgevoelig gereedschap hebben gaan ze lang mee.

Met eigen ogen zien hoe een laser graveermachine van BRM werkt? Demonstratie aanvragen
“Zonder laser zou ons bedrijf niet bestaan. Met de figuurzaag dit uitzagen, dan ben ik een dag bezig per laag! En met de laser een uur ongeveer.”
— Kay Peters (De Nieuwe Kaartenmakers) Bekijk alle ervaringen

Laser Graveermachines te koop in meerdere uitvoeringen

Bij BRM hebben we laser graveermachines te koop in verschillende vermogens en tafelafmetingen. De laser graveermachines beschikken tegenwoordig ook over capaciteiten voor het laser snijden– en laser graveren van metaal.

Jouw BRM laser graveermachine wordt turnkey geleverd, wat betekent dat er geen extra kosten komen bovenop de genoemde prijs op de website. Onze laser graveermachines staan in de markt bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, een laser graveermachine kopen biedt zeker toegevoegde waarde voor diverse branches en bestemmingen.

BRM Laser graveermachine kopen: de mogelijkheden

Doordat de mogelijkheden eindeloos zijn, bieden de laser graveermachines een uitkomst voor veel mensen en bedrijven. Onze laser graveermachines worden in vele verschillende branches toegepast. Enkele branches waarin onze laser graveermachines al worden toegepast zijn:
interieurbouw, graveerbedrijven, scheepsbouw, sign wereld, glas/schilders bedrijven, reclamewereld, aannemers, verhuurbedrijven, garagebedrijven, leer, textiel bedrijven, souvenirs bedrijven, bedrijven in relatiegeschenken, metaalbewerkingsbedrijven, steenhouwers, architecten, keukenfabrikanten, beveiligingsbedrijven, timmerfabrieken. Voor nagenoeg elke branche hebben we een laser graveermachine te koop.

  • Icoon relatiegeschenken Graveer- en lasersnijbranche
  • Icoon print & sign branche Print en Sign
  • Icoon interieurbouw Interieurbouw en meubelmakers
  • Icoon architecten Maquettebouw en modelbouw
  • Icoon onderwijs Onderwijs en FabLabs
Graveren met de lasermachine

Voordelen van het laser graveren

Graveren met de lasermachines van BRM brengt meerdere voordelen met zich mee ten opzichte van alternatieve manieren dat graveren mogelijk maakt. Zo kun je bijvoorbeeld met hoge precisie en hoge snelheid werken en je hebt geen last van stof of lawaai. Je kunt een product afleveren met gladde snijkanten die je niet meer hoeft te polijsten. Dit zorgt voor minder afval en hogere efficiëntie. Er wordt geen druk uitgeoefend op het materiaal dat bewerkt moet worden, omdat de laser slechts het materiaal verdampt met behulp van een straal. Tevens zorgt de hoge precisie ervoor dat fouten en beschadigingen worden voorkomen.
Kortom: een graveermachine die uw bedrijf op een hoger platform plaatst. Voor laser graveren is onze laser graveerapparaten een uitstekende toevoeging aan uw machinepark met ongekende mogelijkheden, prima prijs en uitstekende kwaliteit.

Bewerkbare materialen

Het is mogelijk om de volgende materialen te graveren met onze laser graveermachines: acryl, rubber, plaatmateriaal, plastic (zonder pvc) kristal, glas, jade, hout, mdf, fineer, bamboe, hoorn, marmer, leer, textiel, papier, karton, plexiglas, mdf gespoten, kurk, natuursteen, spiegels, aluminium, gietijzer, ijzer, rvs. De hiervoor genoemde materialen geven slechts een indicatie van wat er mogelijk is op het gebied van graveren. Er zijn namelijk nog veel meer materiaalsoorten die je kunt graveren met onze laser graveermachine.

Lichtbord gesneden met lasermachine
Download jouw gratis brochure
Go

Welke lasermachine moet ik hebben?

Bekijk onze overzichtspagina met lasermachines of laat je
vrijblijvend adviseren.

+31 544 350320