fbpx

Studio BEE is een laserstudio gevestigd in Vught. Hier maakt jonge ondernemer Laszlo Meulman allerlei mooie creaties met zijn BRM-lasermachine.

Laszlo is tijdens zijn studie productdesign geïnteresseerd geraakt in de techniek van het lasersnijden en graveren. “Ik ben me daar echt in gaan verdiepen en ben er toen achter gekomen dat je daar heel veel creatieve kanten mee op kan.”

Laszlo’s expertise

Hij heeft veel verschillende klanten die hij kan bedienen met zijn expertise van de machine. Zo heeft Studio Bee veel buitenbelettering van bedrijven gedaan. Er zijn in de regio meerdere bedrijven die een logo aan de gevel hebben hangen die ontworpen is door Laszlo en vervolgens uitgesneden is met de lasermachine van BRM. Daarnaast graveert en snijdt hij de meest uiteenlopende relatiegeschenken. Bijvoorbeeld lederen emblemen op een tas of een kist waar wijnflessen in kunnen. Door de veelzijdigheid aan materialen die gebruikt kunnen worden, weet Laszlo altijd een oplossing te vinden voor zijn klanten.

Populair icoon.
Meest populair
Zij aanzicht van een BRM Pro 1300.
Enkele beschikbaar

Pro 1300

  • Werkgebied 1300 x 900 x 200 mm
  • Laservermogen 100 of 150 W
  • Hoogste veiligheidsniveau: laserklasse 1
“Zonder mijn lasermachine zou Studio Bee niet bestaan.”

Voor Studio Bee is de lasermachine essentieel. “Zonder mijn lasermachine zou Studio Bee niet bestaan.” Laszlo geeft aan dat een lasermachine ervoor zorgt dat alle producten er strak uitzien en dat je geen afgeronde hoeken krijgt zoals bij een CNC-frees. Ook is hij erg te spreken over de keuze die hij heeft gemaakt om voor BRM te gaan. “BRM is een veilige keus, en qua prijs zijn ze ook vrij scherp. Wat dus ideaal is voor een startend bedrijf.” Voor Studio Bee is de lasermachine onmisbaar geworden.

Download jouw gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp