fbpx

All Art Design is een bedrijf dat opereert in verschillende branches. Zo maken zij bijvoorbeeld belevingswerelden voor dementerende ouderen. Voor het maken van de decoratieve elementen gebruiken zij onder andere onze BRM Open bed lasermachine.

All Art Design maakt o.a. thematiseringen voor verschillende markten. Zij noemen zichzelf ook wel “sfeermakers”. Het bedrijf maakt onder andere decoraties voor winkels, verzorgingstehuizen en restaurants. Ook zijn zij actief in de standbouw en richten zich op de interieurbouw.

Het gebruik van de lasermachine

Bij All Art Design wordt de lasermachine voor verschillende doeleinden gebruikt. De lasermachine is voor All Art Design een hulpmiddel om halffabricaten te maken. Vaak snijden ze iets uit en wordt er een handeling of element aan toe gevoegd.
All Art Design is veelal actief in de zorgbranche. Op afdelingen waar mensen met dementie wonen worden belevingsgangen gecreëerd waar 3D elementen aan toegevoegd worden, zoals bijvoorbeeld een draaiorgel . Hiervoor worden elementen gelaserd welke vervolgens creatief in elkaar gemonteerd worden. De laser is hierbij van toegevoegde waarde omdat er grotere decorelementen gebruikt worden en omdat All Art Design niet in grote hoeveelheden produceert maar alle producten uniek en authentiek zijn.

Groot werkgebied icoon.
Machine met het grootste werkgebied
Zij aanzicht van een BRM Open Bed lasermachine.
Enkele beschikbaar

Open Bed 3000

  • Werkgebied 1500 x 3000 x 30 mm
  • Laservermogen 100 of 150 W

All Art Design zet hun BRM Open Bed lasermachine in bij het maken van decoratieve elementen. Als het maatvast moet zijn, dan is de laser bij uitstek een geschikt product.
Er is gekozen voor de BRM Open Bed 150300 omdat deze een groot werkoppervlak heeft.

“Als het maatvast moet zijn, dan is de laser bij uitstek een geschikt product.”

Maatvastheid

Een voordeel van de lasermachine is dat hij nauwkeurig en 100% maatvast is. Voor All Art Design is dat een belangrijke eigenschap. Met de laser kan All Art Design een stuk sneller werken en zijn er meer decoratieve mogelijkheden.

Het voordeel van een groot werkoppervlak

All Art Design is blij met deze lasermachine, vooral ook omdat er een diversiteit aan materialen is dat zich leent om te laseren, zoals papier, karton, hout, perspex of acrylaat.

Download jouw gratis brochure
Ga
Chat via WhatsApp